Ads Top

Survivor Spoiler: Διέρρευσε! Αυτή η παίκτρια αποχωρεί τις επόμενες ημέρες


Χτες είδαμε στο Survivor Μαχητές και Διάσημους να ενισχύονται με 4 προσθήκες, οι οποίες ωστόσο δεν άλλαξαν τις ισορροπίες, αφού οι μπλε κατάφεραν να επικρατήσουν και οι κόκκινοι να δώσουν τον πρώτο παίκτη τους που θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Οι Διάσημοι ενεργοποίησαν το γυναικείο κομμάτι και στον τάκο βγήκε η Έλενα Αμανατίδου, την οποία έκριναν ως πιο αδύναμη αγωνιστικά. 




Σήμερα από τον τάκο αναμένεται να προκύψει ακόμα μια παίκτρια, που πιθανότατα (εφόσον επιβεβαιωθούν και τα spoilers) θα είναι η Μαρία Αντώνα

Η Μαρία, λοιπόν, πρόκειται για το απόλυτο φαβορί για να αποχωρήσει στο τέλος της εβδομάδας κι εννοείται πως υπάρχει βάση κι έχουμε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο.



Survivor 2024 spoiler 26/02: Αυτή η παίκτρια είναι με το ένα πόδι εκτός Survivor

Οι μέρες της Μαρίας Αντωνά στο Survivor 2024 είναι μετρημένες. Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε πως η παρουσιάστρια έχει ζητήσει από την παραγωγή να αποχωρήσει και πως την επόμενη φορά που θα βρεθεί υποψήφια θα είναι το μεγάλο φαβορί για να φύγει. 



Μόνο τυχαία δεν ήταν η ατάκα της χτες στην ψηφοφορία πως «δεν φοβάμαι να ενεργοποιήσω το γυναικείο κομμάτι και ψηφίζω την Έλενα». Ήθελε να ανοίξει το γυνακείο κομμάτι για να βρεθεί και εκείνη στον τάκο.

Η Μαρία Αντωνά έχει μάθει πως δεν πρόκειται να μπει ο σύντροφός της, Άρης Σοϊλέδης, στο Survivor και έχει πάρει την απόφασή της. 

Άλλωστε η αρχική συμφωνία αυτή ήταν και η ίδια δεν δείχνει θετική για να παραμείνει. Εδώ θα είμαστε και να το θυμηθείτε πως η Μαρία Αντωνά είναι το απόλυτο φαβορί για να βρεθεί εκτός Survivor.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.