Ads Top

Survivor Spoiler 27/2: Ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Ποιοι χάνουν σήμερα - Ποιος βγαίνει τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση - Δείτε τι αναφέρει η πρώτη διαρροή
Ημέρα τρίτης ασυλίας της εβδομάδας η σημερινή και θα προκύψουν ακόμα δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, ώστε να συμπληρωθεί η τελική τετράδα.




Θα είναι από τους Διάσημους ή από τους Μαχητές; Ποιος είναι το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει την τρίτη ασυλία ή καλύτερα ποιος θα την κερδίσει;

Χτες, για ακόμα μια μέρα, είδαμε τους Μαχητές να κερδίζουν τους Διασήμους και τους τελευταίους να βγάζουν υποψήφια προς αποχώρηση την Μαρία Αντωνά, η οποία αποτελεί και το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει. Έτσι μαζί με την Έλενα Αμανατίδου που έχει βγει από την Κυριακή θα αποτελέσουν τις δύο από τους τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση



Σήμερα όμως είναι μια άλλη μέρα. Θα καταφέρουν οι Διάσημοι να βάλουν φρένο στην κατηφόρα; Θα καταφέρουν επιτέλους να επικρατήσουν των Μαχητών και να μην βγάλουν άλλον παίκτη στον τάκο; Οι Μαχητές θα καταφέρουν από την πλευρά τους να συνεχίσουν το σερί και να εξασφαλίσουν ακόμα μια ασυλία; Να θυμήσουμε πως την περασμένη εβδομάδα έχασαν μόλις μια.

Survivor Spoiler 27/2: Ποιος παίκτης είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Όπως έχουμε δει και από το trailer του σημερινού (27/02) επεισοδίου, ο σημερινός στίβος μάχης είναι ιδιαίτερα απαιτητικός. Τόσο που θα φέρει και σοβαρό τραυματισμό για δύο παίκτριες. Την Δώρα Νικολή και την Έλενα Αμανατίδου. Τα δύο κορίτσια θα χτυπήσουν στο κεφάλι και η πρώτη μάλιστα θα βγάλει καρούμπαλο.



Πάμε όμως στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Ποια ομάδα θα καταφέρει να εξασφαλίσει την τρίτη ασυλία της εβδομάδας; Θα είναι ξανά οι Μαχητές ή οι Διάσημοι θα καταφέρουν επιτέλους να σπάσουν τον τσαμπουκά των αντιπάλων τους.

Οι αρχικές πληροφορίες κάνουν λόγο πως θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, μιας και οι Μαχητές θα κάνουν το 3/3 και θα στείλουν ξανά στις κάλπες την ομάδα των Διασήμων. Ή καλύτερα δεν θα τους στείλουν καν αφού η μόνη που μπορεί να αναδειχθεί είναι η Κατερίνα Δαλάκα.

Κι αυτό διότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει ασυλία λόγω τραυματισμού, ενώ η Ευγενία Μπόρλα και η Αναστασία Τσέρου διανύουν την πρώτη τους εβδομάδα στο Survivor και έχουν κι αυτές ασυλίες. Κατερίνα Δαλάκα λοιπόν και μείνετε συντονισμένοι για την 4η υποψήφια προς αποχώρηση, που θα είναι αναγκαστικά από την ομάδα των Μαχητών.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.