Ads Top

Survivor Spoiler 1/2: Ο διάλογος Αλέξη Παππά-Σωτήρη Λαμάι που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες - «Είσαι μάγκας, είσαι..»


Δεν ακούστηκε ποτέ, δείτε τι δεν έδειξε ο ΣΚΑΪ - Τι είπε ο Αλέξης Παππάς στον Σωτήρη Λαμάι

Παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ αποτελεί ο Σωτήρης Λαμάι, σε μια κίνηση που συγκίνησε τους πάντες! Και παίκτες και τηλεθεατές.




Η αλήθεια είναι πως ο Σωτήρης Λαμάι ήταν από τους πιο αντιπαθητικούς παίκτες του Survivor! Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο ριάλιτι ήρθε σε σύγκρουση με πολλούς και κυρίως με τον Αλέξη Παππά. 

Ωστόσο στο φινάλε έδειξε τον πραγματικό του χαρακτήρα. Ο Σωτήρης Λαμάι, βλέποντας τον Σταμάτη να έχει τραυματιστεί και να μην μπορεί να διεκδικήσει την παραμονή του στο παιχνίδι, αποφάσισε να παρατήσει το παιχνίδι, ώστε να κερδίσει ο συμπαίκτης του και να παρεμείνει εκείνος στο Survivor, διότι το άξιζε περισσότερο, όπως είπε ο ίδιος.



Survivor 2024 spoiler: Το αντίο του Αλέξη Παππά στον Σωτήρη!

Από τους πρώτους παίκτες που προσέγγισαν τον Σωτήρη Λαμάι για να τον συγχαρούν για την απόφασή του ήταν ο Αλέξης Παππάς, με τους δύο άνδρες να έχουν έρθει σε μεγάλη σύγκρουση μέσα στο Survivor.



Ο ηθοποιός προσέγγισε τον πρώην, πλέον, αντίπαλό του και του είπε πως «είσαι αρχ#δατος μάγκας. Χίλια μπράβο», με τον Σωτήρη να του απαντά πως θα τα πούνε έξω, χωρίς να δώσει περισσότερη σημασία, δείχνοντας ενοχλημένος από την όλη στάση του Αλέξη Παππά όλο αυτό το διάστημα μέσα στο Survivor.

Πάντως με την κίνησή του αυτή, ο Αλέξης Παππάς απέδειξε, για ακόμα μια φορά, πως μέσα στο Survivor «παίζει ρόλο» και πως πραγματικά είναι ένας άλλος εκτός αυτού....
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.