Ads Top

Survivor - Rob James Seymour: Έξαλλος o Rob μετά την αποχώρησή του - «Στην μπλε ομάδα γίνεται χαμός! Η Χρύσα...» (vid)


Αποκαλύψεις που θα συζητηθούν από τον Rob James στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση του.. 

Ο Rob James Seymour είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor και πριν από κάποιες ώρες επέστρεψε στην Ελλάδα. 





Η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, τον συνάντησε λοιπόν, για να του αποσπάσει τις πρώτες του δηλώσεις σχετικά με όλα όσα πέρασε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο ίδιος δηλώνει απογοητευμένος και έκπληκτος με τις κατηγορίες των συμπαικτών του σχετικά με τις οσμές που έβγαιναν από το σώμα του, τις οποίες ανέφεραν δημόσια, σε μία προσπάθεια να καταστρέψουν την εικόνα του, στεναχωρώντας και την σύζυγό του, η οποία τα παρακολουθούσε όλα τόσο καιρό, αλλά δεν μπορούσε να τον βοηθήσει.

Οι πρώτες δηλώσεις του Rob James Seymour μετά την αποχώρηση από το Survivor



«Χαίρομαι πάρα πολύ που γύρισα στην οικογένειά μου. Είμαι καλά, έχω στανιάρει από την εμπειρία που είχα στο Survivor. Στην μπλε ομάδα γίνεται χαμός! Μέχρι να φύγω και να γυρίσω από το παιχνίδι και να πάρω το κινητό μου και να δω τι έχουν πει πίσω από την πλάτη μου, δεν είχα καταλάβει τι γίνεται. Είχα πάθει σοκ όταν έφυγα από το παιχνίδι. Δεν περίμενα να πουν τέτοια λόγια για εμένα, γιατί πραγματικά ούτε μία φορά στην καλύβα δεν μου είπαν κάτι τέτοιο για το μπάνιο κλπ. Εγώ ήμουν πιο πολύ από όλους στη θάλασσα. Και αφού είπαν όλα αυτά πίσω από την πλάτη μου, αυτό μου λέει ότι είχαν έναν άλλο σκοπό. Προσπαθούν πιο πολύ να μου χαλάσουν την εικόνα. Η Χρύσα είχε λυσσάξει. Δεν είναι μόνο εκείνη που δημιουργούσε θέματα, αλλά είναι η μόνη που είχε το θράσος να το πει και οι άλλοι συμφωνούν. Σοκαρίστηκα πάρα πολύ, δεν το περίμενα καθόλου. Είπαμε με την οικογένειά μου ότι περιμένουμε προτάσεις με διαφημίσεις για αφρόλουτρα....», είπε αρχικά.

«Όταν μπήκε ο Λαμάι, αυτός είχε δει κάποια επεισόδια και είχε καταλάβει ότι έπαιζε κλίκα εκεί μέσα και δεν του άρεσε και είπε "ο Rob είναι από τους πιο συμπαθείς στην Ελλάδα" και έπρεπε να δείτε τα μούτρα τους τότε. Άμα είχα καταλάβει εκεί ότι είπαν όλα αυτά για μένα, θα είχα ξενερώσει φουλ. Ο μόνος λόγος που στενοχωριέμαι είναι που δεν θα είμαι εκεί να γνωρίσω τον Τζέιμς Καφετζή. Είναι πολύ έξυπνος και θα καταλάβει τι γίνεται. Γιατί εγώ είμαι αγαθός. Μπορεί να σπάσει την κλίκα», πρόσθεσε.



«Η γυναίκα μου πέρασε πολύ δύσκολα. Ήταν πολύ στενοχωρημένη. Όταν γύρισα στο αεροδρόμιο με περίμεναν οι καλύτεροί μου φίλοι και η πεθερά μου», κατέληξε.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.