Ads Top

Survivor - Ευγενία Μπόρλα: Το βιογραφικό, η ηλικία, η καταγωγή, το Instagram και το επάγγελμα της




Ποια είναι η Ευγενία Μπόρλα - Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την νέα παίκτρια που μπαίνει στο Survivor

Δύο εβδομάδες μετά την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή και της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο Survivor, ετοιμάζονται νέες προσθήκες.




Οι δυο παίκτες Τζέιμς και Σταυρούλα έχουν μπει ήδη στο Survivor αλλά δεν είναι και τα τελευταία. Λίγο αργότερα μπήκε στο παιχνίδι και ο Γιώργος Γκιουλέκας, αλλά δεν ταξίδεψε μόνος του στον Άγιο Δομίνικο! 

Όπως αποκάλυψε και ο ίδιος ο Γιώργος Λιανός, κατά την είσοδο του, μπήκε πιο γρήγορα στο ριάλιτι διότι έφυγε άρον άρον για λόγους υγείας ο Κώστας Βουγιουκαλάκης.



Ποια είναι η νέα παίκτρια που θα δούμε πιθανότατα στους Μαχητές; Η Ευγενία Μπόρλα που ζει στην Αθήνα και είναι personal trainer.

Η Ευγενία Μπόρλα ασχολείται πολλά χρόνια με την γυμναστική και την καλλισθενική ενώ έχει σπουδάσει Sports Science και διατηρεί τον δικό της χώρο στην Αθήνα. Αγαπά το τρέξιμο ενώ όπως φαίνεται δημιουργεί περιεχόμενο με κάθε είδους άσκηση σε Youtube και Instagram.



Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ώρες η Ευγενία Μπόρλα ανεβάσει stories και δείχνει πως είναι στην Αθήνα... Ωστόσο εμείς γνωρίζουμε πως βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στον Άγιο Δομίνικο!



ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.