Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 28/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Διάσημοι ή Μαχητές; Δείτε ποιοι κερδίζουν σήμερα
Το Survivor έχει ξανά έπαθλο επικοινωνίας. Αυτό θα είναι το τρίτο που έχουμε μπροστά μας στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Μαζί φυσικά και έπαθλο φαγητού. Έχουμε το οριστικό και επιβεβαιωμένο Survivor spoiler. Διάσημοι ή Μαχητές;




Οι Μαχητές είναι η ομάδα των ασυλιών πλέον. Δεν το συζητάμε καν. Τρεις στη σειρά κατάφεραν να κερδίσουν! Πέντε τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Οι Μαχητές έχουν βρει τον κουμπί των κόκκινων και παίρνουν το ένα τοτέμ πίσω από το άλλο.

Στο Survivor 2024 έως τώρα πάντως έχουμε και μια άλλη παράδοση. Έπαθλο επικοινωνίας σημαίνει Διάσημοι νικητές. Αυτοί κερδίζουν μέχρι στιγμής στο έπαθλο επικοινωνίας. Τα έχουν σαρώσει και τα δύο. Οι Μαχητές έχουν θέμα εκεί μέχρι στιγμής.



Survivor spoiler 28/2: Αυτοί το έπαθλο επικοινωνίας!


Πόσες φορές σας έχω πει πως δεν παίζει ρόλο τι έχει γίνει στις ασυλίες, όταν μιλάμε για έπαθλο επικοινωνίας; Πολλές. Το μεγάλο ερώτημα, λοιπόν, είναι αν οι Διάσημοι μπορούν να σηκώσουν κεφάλι και να συνεχίσουν να κερδίζουν τα μεγάλα έπαθλα.

Επιπρόσθετα, υπάρχει και έπαθλο φαγητού. Σε αυτό οι Διάσημοι είναι επίσης δυνατοί και τις περισσότερες φορές κερδίζουν. Θα συμβεί το ίδιο; Κι αυτό θα επιβεβαιωθεί για μία ακόμα φορά;

Με άλλα λόγια, οι Διάσημοι είναι πάλι αυτοί που κερδίζουν;

ΝΑΙ…

Οι Διάσημοι κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας και κάνουν το 3/3. Το συνολικό σκορ θα φτάσει στο 17-15 για την κόκκινη ομάδα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.