Ads Top

Παναθηναϊκός - Κηφισιά κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω


Παναθηναϊκός - Κηφισιά κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω

Παναθηναϊκός - Κηφισιά κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την πάντα αξιόμαχη Κηφισιά στο γήπεδο της Λεωφόρου λίγες ημέρες μετά την επική πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Παναθηναϊκός, μετά την απρόσμενη «γκέλα» στην έδρα του κόντρα στη Λαμία και το ισόπαλο 2-2, ανέκτησε την ψυχολογία του, παίρνοντας μια σπουδαία πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, αποκλείοντας μέσω της διαδικασίας των πέναλτι τον ΠΑΟΚ. Το «τριφύλλι» αναζητά την επιστροφή του στις νίκες, προκειμένου να διατηρηθεί σε τροχιά κορυφής και να παραμείνει στο -1 από την ΑΕΚ, «πιέζοντας» την στις εναπομείνασες δύο αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός - Κηφισιά Κανάλι

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Κηφισιά της 24ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της Cosmote TV και συγκεκριμένα από το Cosmote Sport 1 HD. Με τους συνδρομητές της Cosmote να έχουν πρόσβαση και στο live streaming βίντεο του αγώνα.

Παναθηναϊκός - Κηφισιά Live Streaming: Απρόοπτο με Σπόραρ στον Παναθηναϊκό - Εκτός αποστολής για το ματς με την Κηφισιά


Μετά τους Τσέριν, Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς, Γεντβάι και Χουάνκαρ που δεν θα προλάβαιναν το ματς με την ομάδα των βορείων προαστίων, πρόβλημα προέκυψε και με τον Άντραζ Σπόραρ!

Ο Σλοβένος στράικερ του «τριφυλλιού» ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον δικέφαλο και τέθηκε νοκ άουτ για το ματς του «Απόστολος Νικολαϊδης», ενώ εκτός είναι και ο Μπερνάρ που έχει δηλωθεί να εκτίσει στην 24η αγωνιστική.

Αναλυτικά η αποστολή:

Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.

«Υποψήφιος να κληθεί στην εθνική Ρωσίας ο Γιούρι Λοντίγκιν»

Οι εμφανίσεις του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν, με αποκορύφωμα εκείνη στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όπου οι «πράσινοι» πήραν την πρόκριση στα πέναλτι, φαίνεται ότι έχουν τραβήξει τα βλέμματα των Ρώσων.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο προπονητής τερματοφυλάκων των Ρώσων, Βιτάλι Καφάνοβ, αναμένεται να κάνει κρούση στον πορτιέρε του «τριφυλλιού».

«Δυστυχώς ο Νικίτα Κχαΐκιν δεν έχει ακόμη επανέλθει εντελώς από τον τραυματισμό του. Ελπίζω να τον δούμε στο γήπεδο στα επόμενα παιχνίδια. Αν εμείς μιλήσουμε για υποψήφιους για την εθνική ομάδα της Ρωσίας, πρόκειται να επικοινωνήσω με τον Γιούρι Λοντίγκιν, που επιτέλους ξεκίνησε να αγωνίζεται. Ελπίζω να συνεχίσει να παίζει και είναι ένας υποψήφιος για να κληθεί στην εθνική ομάδα της χώρας μας» , ανέφερε στην ιστοσελίδα Metaratings.ru. o Βιτάλι Καφάνοβ.

Θυμίζουμε ότι ο Λοντίγκιν, έχει αγωνιστεί με το εθνόσημο της Ρωσίας σε 11 παιχνίδια και δεν αποκλείεται να βρίσκεται στο ρόστερ της στις φιλικές αναμετρήσεις κόντρα σε Σερβία (21/3) και Παραγουάη (25/03).

Τη φετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό, ο 33χρονος τερματοφύλακας έχει καταγράψει 13 συμμετοχές, κρατώντας 8 φορές ανέπαφη την εστία του.

Παναθηναϊκός - Κηφισιά Live Streaming: «Επιστρέφω στο σπίτι»: Ο Λέτο στη Λεωφόρο που αγαπήθηκε, έπειτα από 2.464 ημέρες!

Πέρασε πέντε χρόνια της καριέρας του στον Παναθηναϊκό. Αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο του «τριφυλλιού» και το όνομά του θα μείνει... χαραγμένο στα βιβλία της ιστορίας των «πράσινων».

Τελευταία φορά που ο Λέτο αγωνίστηκε με το «τριφύλλι», ήταν στις 28 Μαΐου του 2017 στο Απόστολος Νικολαΐδης και συγκεκριμένα, σε μία αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο για τα play-off του πρωταθλήματος. Με ασίστ του Αργεντίνου, ο Ρόμπιν Λουντ είχε... υπογράψει τη νίκη των «πράσινων» (1-0), οι οποίοι λίγες ημέρες μετά, θα κέρδιζαν και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

2.464 ημέρες (ή αλλιώς 6,5 χρόνια) αργότερα, ο Λέτο ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Λεωφόρο ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού και στο πλαίσιο της αναμέτρησης της ομάδας του Φατίχ Τερίμ με την Κηφισιά, αναμένεται να αποθεωθεί από τους φίλους του «τριφυλλιού».

Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως στα χρόνια του στον Παναθηναϊκό, ο 37χρονος (πλέον βοηθός προπονητή) κατέγραψε 141 συμμετοχές, σκόραρε 44 φορές και μοίρασε άλλες 33 ασίστ, ενώ «δέθηκε» συναισθηματικά, όσο λίγοι με τον σύλλογο.

Μάλιστα, ο ίδιος έστειλε και το δικό του μήνυμα για το γεγονός πως επιστρέφει σε... γνώριμα λημέρια. Συγκεκριμένα, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο τεχνικός από τη συνοικία Αλεχάντρο Κορν, ανέφερε «Την Κυριακή επιστρέφω στο σπίτι».

Παναθηναϊκός - Κηφισιά Live Streaming: | Links:


Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Κηφισιά της 24ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της Cosmote TV και συγκεκριμένα από το Cosmote Sport 1 HD.

Δυστυχώς, στους αγώνες της Stoiximan Super League δεν υπάρχει η υπηρεσία Live Streaming.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.