Ads Top

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω


Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ Καναλι | live streaming Που μπορω να το δω

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ Καναλι | live streaming Που μπορω να το δω: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον πάντα επικίνδυνο Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με πολλές απουσίες στην αποστολή του σε μια δύσκολη έξοδο στην επαρχία στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Θεσσαλονικείς έπεσαν από την κορυφή και είναι στο -4 (51β.) από τη νέα πρωτοπόρο της βαθμολογίας, ΑΕΚ (55β.), που έχει παιχνίδι περισσότερο μετά τη νίκη της στη Λαμία κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Παράλληλα, είναι ισόβαθμοι με τον Παναθηναϊκό (51β.) και στο +4 από τον Ολυμπιακό (47β.). Από την άλλη, οι Αγρινιώτες είναι στην 11η θέση με 19 βαθμούς και στο +3 από τον ΠΑΣ Γιάννινα και την επικίνδυνη ζώνη.

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ Κανάλι

Η αναμέτρηση Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ της 24ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της Cosmote TV και συγκεκριμένα από το Cosmote Sport 1 HD. Με τους συνδρομητές της Cosmote να έχουν πρόσβαση και στο live streaming βίντεο του αγώνα.

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ Live Streaming: «Λαβωμένος» στο Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ: Χωρίς Κοτάρσκι, Τάισον και τέσσερις ακόμη κόντρα στον Παναιτωλικό!

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Ρουμάνο τεχνικό να μην υπολογίζει στους τιμωρημένους Μπάμπα και Τόμας, ενώ εκτός αποστολής έμειναν, ο Τάισον λόγω ενοχλήσεων και ο Κοτάρσκι ο οποίος μετά την προπόνηση ανέβασε πυρετό.

Θυμίζουμε ότι στα «πιτς» για τον ΠΑΟΚ, βρίσκονται και οι Μιχαηλίδης και Εκόνγκ που έκαναν θεραπεία.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:
Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Μπαλωμένος , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Όττο , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Ρικάρντο , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Τζίμας, Σαμάτα

ΠΑΟΚ κατά Βρούτση: «Συνεχίζετε εμμονικά να προκαλείτε τη νοημοσύνη μας»

Την έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προκάλεσαν δηλώσεις του Γιάννη Βρούτση για την τιμωρία του «δικεφάλου του Βορρά» από τη ΔΕΑΒ.

Αναλυτικά η θέση του ΠΑΟΚ:

«Με σημερινές του δηλώσεις ο κ. Βρούτσης, συνεχίζει εμμονικά να προκαλεί την νοημοσύνη μας. Μίλησε κροτίδες που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι εκθέσεις αναφέρονται σε άναμμα-πυροδότηση και όχι σε ρίψη. Ίσως θεωρεί αξιόπιστη την μαρτυρία ενός οπαδού αντίπαλης ομάδας, καταργώντας τις εκθέσεις της αστυνομίας και του παρατηρητή.

Η προκατάληψη και η εμπάθεια του έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρη, όταν αναφέρθηκε επιλεκτικά σε θύματα οπαδικής βίας, ''ξεχνώντας'' τον Νάσο Κωνσταντίνου. Θα τον συμβουλεύαμε να μην υπακούει τυφλά τις ''συμβουλές'' του Βαγγέλη Μπραουδάκη, εκτός αν στόχος του είναι να ξεπεράσει τον προκάτοχό του, που δικαιωματικά κατέκτησε τον τίτλο του πιο ανίκανου υπουργού όλων των εποχών».

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείχνει ενδεκάδα ο Λουτσέσκου - Το δίλημμα για το ματς με τον Παναιτωλικό

Ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω του το ματς με τον Παναθηναϊκό και έχει στρέψει την προσοχή του στην προσεχή αναμέτρηση (25/2, 17:00) με τον Παναιτωλικό για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Η προετοιμασία για τον «δικέφαλο του Βορρά» θα ολοκληρωθεί μέσω της σημερινής προπόνησης, στην οποία αναμένεται να δείξει ενδεκάδα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ελάχιστες λύσεις στα χέρια του για το κέντρο της άμυνας, καθώς εκτός μάχης είναι Μιχαηλίδης και Εκόνγκ, με τους Κεντζιόρα, Κουλιεράκη και Νάσμπεργκ να είναι οι μοναδικές επιλογές του. Ο Μπάμπα είναι εκτός μάχης και τη θέση του θα πάρει είτε ο Ράφα Σοάρες ή θα πάει αριστερά ο Ότο, με τους Σάστρε και Βιεϊρίνια να «παίζουν» για τα δεξιά.

Όπως φαίνεται ο Τζίμας θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης αντί του τιμωρημένου Τόμας, καθώς ο Σαμάτα είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση λόγω του χαμένου πέναλτι με τον Παναθηναϊκό. Όλα μοιάζουν ρευστά για τα χαφ και την τριάδα πίσω από τον φορ, καθώς εκεί υπάρχουν πολλές επιλογές.

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ Live Streaming: | Links:

Η αναμέτρηση Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ της 24ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της Cosmote TV και συγκεκριμένα από το Cosmote Sport 1 HD.

Δυστυχώς, στους αγώνες της Stoiximan Super League δεν υπάρχει η υπηρεσία Live Streaming.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.