Ads Top

My Style Rocks: Aυτές είναι οι 9 νέες παίκτριες


Η σύζυγος γνωστού ποδοσφαιριστή και μία παλιά γνώριμη

Πρεμιέρα κάνει το μεσημέρι της Δευτέρας (05/02) ο νέος κύκλος My Style Rocks και 9 fashionistas θα κάνουν την πρώτη τους πασαρέλα μπροστά στην ανανεωμένη κριτική επιτροπή.




Με νέο κύκλο επεισοδίων ξεκινά σήμερα, Δευτέρα (05/02) το My Style Rocks και 9 νέες παίκτριες θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση και θα ακούσουν τα σχόλια της ανανεωμένης κριτικής επιτροπής, στην οποία κάθονται πια ο Λάκης Γαβαλάς, η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Στην πρώτη τους δοκιμασία οι διαγωνιζόμενες θα πρέπει να ντυθούν με ένα ασπρόμαυρο σύνολο επιλέγοντας και ένα μονόχρωμο πανωφόρι σε διαφορετική απόχρωση. Μια φαινομενικά εύκολη αποστολή, που όμως κρύβει παγίδες!



Πόσο αυστηροί θα είναι οι κριτές στην πρώτη εμφάνιση και ποιες θα κερδίσουν τις υψηλότερες βαθμολογίες;

My Style Rocks: Γνωρίστε τις 9 διαγωνιζόμενες

Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη

Ηλικία: 38 ετών

Επάγγελμα: Influencer

Η Ζέτα είναι παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Δηλώνει αφοσιωμένη μαμά και σύζυγος και στόχος της είναι η σωστή ανατροφή των παιδιών της. Από μικρή της άρεσε η μόδα όπως επίσης και να βγάζει φωτογραφίες κι αυτός ήταν ένας παραπάνω λόγος που την έκανε να ασχοληθεί στην πορεία επαγγελματικά με το Instagram!

Λόγω του επαγγέλματος του συζύγου της έχει ζήσει σε πολλές χώρες του εξωτερικού και αυτό συνετέλεσε στη διαμόρφωση του στυλ της. Της αρέσει όταν ταξιδεύει να υιοθετεί το τοπικό στυλ, και βεβαίως να φωτογραφίζεται για να κάνει τις δικές της στιλιστικές προτάσεις. Χαρακτηρίζει το καθημερινό της στυλ «στυλ ντίβας…».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.