Ads Top

My Style Rocks Τελικός 2/2: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια


Αυτή κέρδισε τα 30.000€ - Αυτή είναι η νικήτρια του 6ου My Style Rocks

Ο τελικός του έκτου κύκλου του My Style Rocks ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου! 




Μετά τις πασαρέλες, τα κλάματα της Σοφίας Χατζηπαντελή και τις δύο πρώτες αποχωρήσεις οι τρεις παίκτριες που έφτασαν στην πηγή στάθηκαν δίπλα στην Κατερίνα Καραβάτου περιμένοντας να ακούσουν ποια είναι εκείνη που θα πιει τελικά το νερό.

Ο λόγος για την Μορτασία, την Αμάντα και την Απολλεών. 



Οι τηλεθεατές, λοιπόν, ψήφισαν και σε συνδυασμό με τις βαθμολογίες που είχαν συγκεντρώσει μέχρι την τελευταία στιγμή οι διαγωνιζόμενες, η παρουσιάστρια έκανε την πολυπόθητη ανακοίνωση.

Αυτή είναι η νικήτρια του 6ου My Style Rocks



Νικήτρια αυτής της χρονιάς είναι η Μορτασία! Η ίδια φόρεσε την κορδέλα και το στέμμα της και φώναζε από χαρά για τον τίτλο της, αλλά και το χρηματικό έπαθλο που τον συνοδεύει και έπειτα μαζί με τα άλλα δύο κορίτσια και τους κριτές αγκαλιάστηκαν όλοι μεταξύ τους.

Ο Δημήτρης Σκουλός, μάλιστα, δήλωσε στην Κατερίνα Καραβάτου: «Είμαι πολύ περήφανος που είμαι κοντά σου», αποχαιρετώντας την, καθώς δεν θα βρίσκεται στον επόμενο κύκλο, όπως και η Σοφία Χατζηπαντελή (δείτε εδώ ποιοι θα τους αντικαταστήσουν). «Είσαι καταπληκτική γυναίκα», δήλωσε εκείνη, ενώ ο Στέλιος Κουδουνάρης της τόνισε πως διηύθυνε το project με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.