Ads Top

«Η σύμβαση της ήταν...»: Η πρώτη απάντηση όλο νόημα Τριαντάφυλλου για την αποχώρηση Ελευθερίας Ελευθερίου από το σχήμα


Η Ελευθερία Ελευθερίου πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε μέσα από κάποιες φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως αποχωρεί από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο τραγουδούσε το περασμένο διάστημα. 

Εκεί τραγουδούσε και συνεχίζει να τραγουδάει και ο Τριαντάφυλλος, τον οποίο δεν ανέφερε πουθενά στις ευχαριστίες της,




Ο ίδιος, λοιπόν, βρέθηκε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, και απάντησε για το γεγονός αυτό, εξηγώντας τι συνέβη και για ποιο λόγο η τραγουδίστρια βρέθηκε εκτός τη στιγμή που κανένας δεν το περίμενε.

Η απάντηση του Τριαντάφυλλου για την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου από το σχήμα τους



«Τίποτα δεν έγινε ρε παιδιά, αυτά συμβαίνουν στα σχήματα, μετά από κάποιους μήνες αλλάζουν κάποια ονόματα. Έτσι γίνεται σε όλα τα μαγαζιά. Έτσι ήταν η σύμβασή της, δεν έγινε κάτι», είπε αρχικά ο ίδιος.

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για όλα όσα γράφονται για εκείνον ότι δεν είναι ομαδικός και ίσως ευθύνεται αυτό, απάντησε: «Δεν ασχολούμαι με το τι λέει ο καθένας, δεν είμαι άνθρωπος που θα το κάνει αυτό. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι μέσω τηλεφώνου, ενός φαγητού. Εγώ έχω πολύ καλή σχέση με την Ελευθερία, πηγαίνουμε ο ένας στο σπίτι του άλλου. Θα κάτσω να χαλάσω τη σχέση μου με κάποιον για το τι γράφει ο καθένας στο Instagram;».



«Δεν ξέρω τα συμβόλαια του καθενός. Δεν γίνεται να σταματήσει ένα σχήμα που είναι νούμερο ένα και sold out, αυτά στη δουλειά αλλάζουν», πρόσθεσε έπειτα και κατέληξε: «Εγώ και πριν λίγο μίλαγα μαζί της. Ρωτήστε την επιχείρηση. Δεν έχω ούτε ένα παράπονο από ούτε από την Ελευθερία ούτε από κανέναν».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.