Ads Top

«Δεν μου έχει ξανατύχει τέτοια....» - «Αδειάζει» τον Τριαντάφυλλο η Ελευθερία Ελευθερίου μετά την αποχώρηση της από το κέντρο


Άλλα λέει ο Τριαντάφυλλος άλλα λέει η Ελευθερία Ελευθερίου - Τι συνέβη μετάξυ τους

Η Ελευθερία Ελευθερίου αποχώρησε από το μουσικό σχήμα με το οποίο εμφανιζόταν σε πολύ γνωστό νυχτερινό κέντρο και το ανακοίνωσε ξαφνικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μία σειρά από φωτογραφίες και βίντεο. 

Σε αυτά δεν ανέφερε πουθενά τον Τριαντάφυλλο με τον οποίο συνεργαζόταν, γεγονός που προκάλεσε αίσθηση και σχολιάστηκε.




Εκείνος απάντησε γι' αυτό σε πρόσφατη συνέντευξή του και φαινόταν άνετος, υποστηρίζοντας πως έτσι ήταν να γίνει από την αρχή και πως αυτό έλεγε το συμβόλαιό της, τονίζοντας μάλιστα πως έχει πολύ καλές σχέσεις με την τραγουδίστρια (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε).

Η απάντηση της Ελευθερίας Ελευθερίου για τον Τριαντάφυλλο και την αποχώρηση από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσαν



Εκείνη, όμως, το μεσημέρι του Σαββάτου 10/2, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, και τον "άδειασε" δημόσια. Δήλωσε πως όλα έγιναν πολύ ξαφνικά και πως ο Τριαντάφυλλος, ως φίλος της, θα έπρεπε κάπως να αντιδράσει, κάτι που δεν έκανε.

«Ήταν ξαφνικό θα έλεγα. Ήταν κάτι που έγινε σε μία ημέρα, δεν ήταν κάτι προμελετημένο, τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά. Έγινε μια επικοινωνία με την επιχείρηση, μία πρόταση του να δεχτώ ή να μην δεχτώ σε σημείο να αποχωρήσω κι έτσι έφυγα», είπε αρχικά και όταν ρωτήθηκε εάν η πρόταση που δέχθηκε ήταν οικονομικής φύσης, τόνισε πως δεν επιθυμεί να μπει σε τέτοιες λεπτομέρειες.



Έπειτα, εξήγησε εάν τι ήταν αυτό που την πλήγωσε από την συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου: «Μπορώ να πω ότι εξαίρεσα κάποιους με την έννοια ότι είμαι 14 χρόνια στον χώρο της δουλειάς και δεν μου έχει ξανατύχει τέτοια περίπτωση. Με πολλή ενσυναίσθηση, πήρα την απόφαση να φύγω και είμαι πολύ καλά με αυτό. Με πίκρανε ότι δεν είδα μία ιδιαίτερη αντίδραση από έναν συνεργάτη και φίλο μου».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.