Ads Top

Μετά το Χ στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Οι στοιχηματικές μίλησαν - Αυτό είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα


Όποιο πρωτάθλημα κι αν δεις στην Ευρώπη, θα έχει ένα ξεκάθαρο φαβορί. Άντε, το πολύ δύο. Σε στοιχηματικό επίπεδο δεν προκύπτουν πια στοιχηματικές ευκαιρίες, σε ότι αφορά τον νικητή διοργάνωσης σε κάποια από τις ευρωπαϊκές λίγκες. Εκτός από μία…

Την ταπεινή Super League, που είναι το μόνο πρωτάθλημα στην Ευρώπη, όπου τέσσερις στροφές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, τρεις ομάδες μονομαχούν επί ίσοις όροις για τον τίτλο.



Δικέφαλος σε υψηλές πτήσεις

Ο ΠΑΟΚ έχει την πιο παραγωγική επίθεση και συνάμα την πιο αποτελεσματική άμυνα, σύμφωνα με τα αριθμητικά δεδομένα μετά από 22 αγωνιστικές.

Έχει τον πρώτο σε ασίστ, έχει έναν προπονητή που δουλεύει για τρίτη σερί σεζόν με το ίδιο πλάνο, έχει μία ομάδα που από τότε που πάτησε στην κορυφή δεν λέει να την αποχωριστεί. Μία πολύ ισχυρή υποψηφιότητα για τον τίτλο.

Η καρδιά της πρωταθλήτριας



Η ΑΕΚ έχει την καρδιά της πρωταθλήτριας, δεν θέλει να χάσει τα σκήπτρα της. Έχει μία ομάδα με ξεκάθαρη αγωνιστική φιλοσοφία στο γήπεδο, τρομερές μονάδες, έναν προπονητή που έχει περάσει την φιλοσοφία του στους παίκτες του, αλλά και κάτι εντυπωσιακό: δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία 15 ντέρμπι (17 αν βάλουμε και τους προημιτελικούς κυπέλλου με τον Άρη) στα ντέρμπι με τις ομάδες του Big-4, αλλά και τον Άρη.

Μία λεπτομέρεια με πολύ μεγάλη σημασία, ενόψει των πλέι-οφ, όπου τα ντέρμπι θα κρίνουν τον φετινό πρωταθλητή.



Πεινασμένος Παναθηναϊκός

Κι έπειτα είναι και ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα που έκανε ένα ηλεκτροσόκ με την πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ αντί του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και η οποία βρίσκεται πλέον σε απόσταση ενός βαθμού από την κορυφή, βρίσκοντας ξανά τα πατήματα της.

Ποιος θα πάρει λοιπόν το φετινό πρωτάθλημα; Οι μπουκ είναι διχασμένοι. Δεν μπορούν να λύσουν αυτή την εξίσωση, γι’ αυτό και προσπαθούν να μοιράσουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!

Δεν υπάρχει φαβορί!

Σε όποια εταιρία κι αν ψάξει να βρει κανείς αποδόσεις για τον φετινό νικητή της Super League, δεν θα βρει κανείς φαβορί. 

Σε κάποιες μάλιστα και οι τρεις μονομάχοι έχουν ακριβώς την ίδια απόδοση (3,10), δείγμα της απόλυτης ισορροπίας που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Σε κάποιες άλλες, δίνεται πολύ οριακό φαβορί ο ΠΑΟΚ (λόγω πρωτιάς στη βαθμολογία) και σε κάποια η ΑΕΚ (έχει πιο βατό πρόγραμμα ως την λήξη της κανονικής περιόδου).

Ωστόσο, οι διαφορές είναι απειροελάχιστες. Αν κάποιος μπορεί να προβλέψει αυτή τη στιγμή με ακρίβεια τον φετινό νικητή της Super League, τότε θα τριπλασιάσει το κεφάλαιο του.

Ποιος όμως μπορεί να το κάνει σε ένα πρωτάθλημα με τόσο λεπτές ισορροπίες, όπου πραγματικά μία φάση μπορεί να κάνει την διαφορά;

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.