Ads Top

Η αμηχανία σε ερώτηση για τον χωρισμό του με την Παναγιώταρου και η αποκάλυψη Στάθη Σχίζα για την προσωπική του ζωή - «Είμαι ερωτευμένος με...»


Ο Στάθης Σχίζας ήταν καλεσμένος την Πέμπτη 1/2 στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣού με τον επιχειρηματία να παραχωρεί συνέντευξη, που αφορά στις αλλαγές τις προσωπικής του ζωής από τη στιγμή που έγινε πατέρας μέχρι σήμερα.

Αφού ο ίδιος μίλησε για την κόρη του, που απέκτησε σε ηλικία 21 ετών, στη συνέχεια αναφέρθηκε στο χωρισμό από τη μητέρα της, ο οποίος ήταν σχετικά πιο αναίμακτος. Σε εκείνη τη στιγμή της συζήτησης θίχτηκε και το όνομα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.




Ο Στάθης Σχίζας φάνηκε αμήχανος, όταν κλήθηκε να απαντήσει - για πολλοστή φορά - για τον χωρισμό τους δεδομένου ότι πρόσφατα κυκλοφορούν και τα κοινά της πλάνα στα μπουζούκια με τον πρώην σύζυγό της.

Η αμηχανία του Στάθη Σχίζα σε ερώτηση για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου



«Ήταν διαφορετικός ο χωρισμός με την Αλεξάνδρα. Άλλη ηλικία. Το πιο δύσκολο σε όλους τους χωρισμούς είναι η συνήθεια, ναι υπάρχει ο έρωτας, η αγάπη, αλλά θεωρώ ότι η συνήθεια είναι πιο δυνατή και από τον έρωτα.

Είμαι τέλεια, όλα πάνε καλά, είμαι χαρούμενος, αισιόδοξος. Είμαι ερωτευμένος με τη ζωή», είπε ο Στάθης Σχίζας.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.