Ads Top

Κατερίνα Παπουτσάκη & Θοδωρής Μαραντίνης: Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους


Τις τελευταίες ημέρες γράφτηκε έντονα, πως έχουμε ένα νέο και πολύ ταιριαστό ζευγάρι στην πόλη. 

Ο λόγος για την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Θοδωρή Μαραντίνη που σε κάθε περίπτωση υπάρχει μια καλή επαφή και οι δύο καλλιτέχνες είναι κοντά.




Την Κυριακή 4/2 μέσα από την Real News και το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Κορύνας Μαντάγαρη έγιναν γνωστές νέες αποκαλύψεις σχετικά με τις σχέσεις της Παπουτσάκη και του Μαραντίνη.

Όντως ο τραγουδιστής και ο ηθοποιός έχουν μια καλή επαφή, ιδίως μετά το act που έκαναν μαζί στο Madwalk 2023, ωστόσο δεν αποτελούν το νέο ζευγάρι της πόλης! Το ρεπορτάζ της εφημερίδας διαψεύδει την είδηση μετά από επικοινωνία με φιλικό πρόσωπο της ηθοποιού.



Αποκαλύψεις για τις φήμες σχέσεις Κατερίνας Παπουτσάκη με Θοδωρή Μαραντίνη

«Η Κατερίνα είναι μόνη της από τότε που χώρισε από τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά και έχει επικεντρωθεί στα δύο της παιδιά και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Είναι μία στοργική μητέρα, που έχει ως απόλυτη προτεραιότητα τους δύο γιους της τον 10χρονο Μάξιμο και τον 5χρονο Κίμωνα. Παράλληλα κάνει και πρόβες για τις εμφανίσεις της. Δυστυχώς, τέτοιες φήμες μόνο κακό μπορεί να προκαλέσουν στα παιδιά που βρίσκονται σε πολύ τρυφερή ηλικία», ανέφερε πρόσωπό από τον στενό κύκλο της Κατερίνας Παπουτσάκη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.