Ads Top

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω


ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ Καναλι | live streaming Που μπορώ να το δω

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ Καναλι | live streaming Που μπορώ να το δω: Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον ΟΦΗ που με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο μοιάζει μεταμορφωμένος προς το καλύτερο σε ένα κρίσιμο παιχνίδι στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Αμφότερες προέρχονται από σημαντικές νίκες, οι οποίες όχι μόνο τις «ξεκόλλησαν» βαθμολογικά, αλλά τους έφτιαξαν και την ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Την περασμένη αγωνιστική, οι Γιαννιώτες έβαλαν τέλος σε ένα αρνητικό σερί 5 αγώνων (4 ήττες), επικρατώντας 2-1 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, χάρη στα τέρματα του αρχηγού, Πέδρο Κόντε.

Από την άλλη, οι Κρητικοί επέστρεψαν στις νίκες και μάλιστα με το εμφατικό 4-0 επί του Πανσερραϊκού στο «Γεντί Κουλέ», μετά από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Κάπως έτσι, ο ΠΑΣ, βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς – ισόβαθμος με την τελευταία Κηφισιά – με τον ΟΦΗ να είναι στη 10η θέση με επτά βαθμούς περισσότερους από τον αποψινό του αντίπαλο.

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ Κανάλι

Η αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ της 24ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της NOVA και συγκεκριμένα από το Novasports Prime. Με τους συνδρομητές της Nova/EON να έχουν πρόσβαση και στο live streaming βίντεο του αγώνα.


ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ Live Streaming: Χωρίς Λάρσον, αλλά με Μεγιάδο ο ΟΦΗ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Έρικ Λάρσον, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού τις τελευταίες ημέρες, έκανε ατομικό και δεν βρίσκεται στην αποστολή. Αντιθέτως, ο Μεγιάδο, ο οποίος επέστρεψε την Πέμπτη στις προπονήσεις, είναι στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα.

Εκτός είναι ο τραυματίας Ματέους Μπρεσάν, αλλά και οι Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Σωτηρίου, Μάνουελ Καλαφάτης, Ανδρέας Αδαμάκης, Γιάννης Θεοδοσουλάκης, Τίτος Κουτεντάκης και Ηλίας Σημαντηράκης.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Μπάουμαν, Χριστογεώργο, Λουσάο, Μαρινάκη, Βούρο, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλο, Αμπάντα, Γκαγιέγος, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Μπακού, Ισέκα, Χιμένεθ, Φελίπε, Μοσκέρα.

Μπούσης: «Μια οικογένεια που είναι πάντα ενωμένη, αυτός είναι ο ΟΦΗ»

Μήνυμα ενότητας από τον Δημήτρη Μπούση λίγο μετά την «τεσσάρα» (4-0) του ΟΦΗ επί του Πανσερραϊκού, στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο των Κρητικών.

«Μια οικογένεια που είναι πάντα ενωμένη. Αυτός είναι ο ΟΦΗ. Πάμε», τόνιζε σε σχετική του ανάρτηση ο γιος του προέδρου των «ασπρόμαυρων», Μιχάλη Μπούση.

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ Live Streaming: | Links:

Η αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ της 24ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της NOVA και συγκεκριμένα από το Novasports Prime.

Δυστυχώς, στους αγώνες της Stoiximan Super League δεν υπάρχει η υπηρεσία Live Streaming.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.