Ads Top

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω


Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης» λίγες ημέρες μετά την πρόκριση επί της Φερεντσβάρος στους «16» του Conference League στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν την ψυχολογία στα ύψη με τέσσερις διαδοχικές νίκες, τις τρεις εξ αυτών με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο και να θέλουν να επεκτείνουν το σερί τους. Την ίδια ώρα, οι Αρκάδες θέλουν να κάνουν τη ζημιά και να πάρουν ένα αποτέλεσμα σε μια αφιλόξενη γι’ αυτούς έδρα, με σκοπό να πλησιάσουν την 6η Λαμία.

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης Κανάλι

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης της 24ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της Cosmote TV και συγκεκριμένα από το Cosmote Sport 2 HD. Με τους συνδρομητές της Cosmote να έχουν πρόσβαση και στο live streaming βίντεο του αγώνα.

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης Live Streaming: Ξεκινάει το ροτέισον ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ άφησε εκτός αποστολής για το κεκλεισμένων των θυρών ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Αστέρα Τρίπολης (25/2, 18:00) τους Ορτέγκα και Ρέτσο, οι οποίοι ήταν βασικοί στη Βουδαπέστη, όπως και τους Ντόη και Καρβάλιο που ήταν βασικοί στο ντεμπούτο του Βάσκου στο πρώτο ματς με τη Φερεντσβάρος.

Από ‘κει και πέρα, πήρε μαζί του και τις δύο τελευταίες μεταγραφές, τους Καμπράλ και Βέζο ενόψει του αγώνα με τους Αρκάδες, όπου θέση διεκδικούν αρκετοί παίκτες, όπως Κίνι, Ρίτσαρντς, Γιόβετιτς, Ναβάρο, ενώ σίγουρη θεωρείται η παρουσία του Μπιανκόν.

Τέλος, κάποιες ενοχλήσεις έχει ο Ροντινέι και αν δεν τα καταφέρει, μπορεί να παίξουν και ο Κίνι και ο Ρίτσαρντς από την αρχή. Ο Ζέλσον Μαρτίνς είναι εκτός αποστολής, γιατί δεν είναι στο 100%, αλλά είναι στο τελικό στάδιο της επιστροφής του.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Αλεξανδρόπουλος, Μπιανκόν, Καμπράλ, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Βέζο.

Ο Μεντιλίμπαρ πάει για το «4/4» που συνιστά ρεκόρ για τον ίδιο

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κερδίσει σήμερα τον Αστέρα Τρίπολης, τότε ο Βάσκος τεχνικός θα έχει πραγματοποιήσει το καλύτερό του ξεκίνημα σε πάγκο ομάδας τα τελευταία 22 χρόνια.

Οι τέσσερις διαδοχικές νίκες θα αποτελέσουν το καλύτερο ξεκίνημα για τον Ισπανό προπονητή στις ομάδες που έχει κοουτσάρει. Συγκεκριμένα, η Live Sport αναφέρει πως στα τελευταία 22 χρόνια -από τα συνολικά 30- προπονητικής καριέρας σε υψηλό επίπεδο, ο Βάσκος τεχνικός είναι η δεύτερη φορά που έχει τέτοιο νικηφόρο ξεκίνημα στις ομάδες που ανέλαβε.

Ο Μεντιλίμπαρ μετράει τρεις νίκες με τον Ολυμπιακό σε Ευρώπη και Ελλάδα, όσες είχε και με την Βαγιαδολίδ το 2006 σε πρωτάθλημα (3-1 την Σπόρτινγκ Χιχόν, 2-0 την Λας Πάλμας) και Κύπελλο (1-0 την Λόρκα Ντεπορτίβα).

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης Live Streaming: Οι πιθανές ενδεκάδες

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, βγάζει στο χορτάρι τελείως διαφορετικό πρόσωπο στην Μεντιλίμπαρ εποχή. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει συμμαζέψει την άμυνά του και παίρνει διαδοχικές νίκες που του ανεβάζουν την ψυχολογία. 

Στόχος πλέον το 3/3 ως το φινάλε της κανονικής περιόδου ώστε ο Ολυμπιακός είτε να διατηρήσει την υπάρχουσα διαφορά από την κορυφή, είτε να μειώσει από τους αντιπάλους τους σε τυχόν στραβοπατήματα.

Ροτέισον θα γίνει και ίσως είναι αρκετά εκτεταμένο από τον Βάσκο τεχνικό, αφού οι ίδιοι παίκτες τράβηξαν το κουπί με τρία ματς σε επτά ημέρες και πρέπει να πάρουν ανάσες αφού ακολουθεί και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Εκτός έμειναν οι Ορτέγκα, Ρέτσος, Ντόη, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί και Ζέλσον Μαρτίνς, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης – Κίνι, Μπιανκόν, Βέζο, Ρίτσαρντς – Τσικίνιο, Αλεξανδρόπουλος – Μασούρας, Γιόβετιτς, Καμπράλ - Ναβάρο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής – Καρμόνα, Πίτσου, Χριστόπουλος, Χουχούμης – Γκος, Αλάγκμπε – Καλτσάς, Ζουγλής, Κρέσπι – Μιριτέλο.

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης Live Streaming: | Links:

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης της 24ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της Cosmote TV και συγκεκριμένα από το Cosmote Sport 2 HD.

Δυστυχώς, στους αγώνες της Stoiximan Super League δεν υπάρχει η υπηρεσία Live Streaming.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.