Ads Top

Ατρόμητος - Λαμία κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα


Ατρόμητος - Λαμία κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα

Ατρόμητος - Λαμία κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα: Την ευκαιρία να κλειδώσει την ιστορική, πρώτη της συμμετοχή στα playoffs της Stoiximan Super League έχει η Λαμία, που φιλοξενείται από τον Ατρόμητο στις 17:00 (NOVASPORTS PRIME) και με νίκη εξασφαλίζει την 6η θέση.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου βολεύεται και με γκέλα του Αστέρα Τρίπολης ενάντια στην Κηφισιά, ωστόσο είναι σαφές πως στη Φθιώτιδα θέλουν να ξεμπερδεύουν, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είναι σε κακό φεγγάρι και ουσιαστικά αδιάφοροι βαθμολογικά.

Η ομάδα του Σάσα Ίλιτς προέρχεται από επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη, έχοντας στο διάστημα αυτό δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Σερί που είχε ως αποτέλεσμα να υποχωρήσουν οι Περιστεριώτες στη 10η θέση της βαθμολογίας και να βρίσκονται πλέον στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη.

Ατρόμητος - Λαμία Κανάλι

Η αναμέτρηση Ατρόμητος - Λαμία της 25ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της NOVA/EON και συγκεκριμένα από το NOVASPORTS PRIME. Με τους συνδρομητές της NOVA/EON να έχουν πρόσβαση και στο live streaming βίντεο του αγώνα.

Ατρόμητος - Λαμία Live Streaming: Παπαϊωάννου: «Κανένα θέμα με Βόκολο στη Λαμία»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ξεκαθάρισε πως δεν έχουν καμία υπόσταση τα σενάρια περί δυσαρέσκειας για τα όσα δήλωσε μετά τον χθεσινό αγώνα αποκαλύπτοντας τη συμφωνία της ΑΕΚ με τον Σωτήρη Τσιλούλη, που για τον λόγο αυτό έμεινε εκτός αποστολής. 

Μάλιστα, εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη του στον 53χρονο προπονητή, αλλά και την πρόθεση να τον κρατήσει στον πάγκο και για τη νέα σεζόν.

«Δεν υπάρχει θέμα Βόκολου. Στηρίζουμε τον προπονητή μας, όποια και αν είναι η βαθμολογική συγκομιδή από εδώ και πέρα. Μάλιστα τον θέλω και για του χρόνου. Ψεύτικα δημοσιεύματα βγήκαν για τη σχέση μας και απορώ για τον σκοπό αυτών που τα έβγαλαν», δήλωσε στο «ΦΩΣ».

Ατρόμητος - Λαμία Live Streaming: | Links:

Η αναμέτρηση Ατρόμητος - Λαμία της 25ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της NOVA/EON και συγκεκριμένα από το NOVASPORTS PRIME.

Δυστυχώς, στους αγώνες της Stoiximan Super League δεν υπάρχει η υπηρεσία Live Streaming.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.