Ads Top

Αστέρας Τρίπολης - Κηφισιά κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα


Αστέρας Τρίπολης - Κηφισιά κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα

Αστέρας Τρίπολης - Κηφισιά κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα: Ο Αστέρας Τρίπολης στις 15:00 θα υποδεχθεί την Κηφισιά, για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ένα κρίσιμο ματς για τους Αρκάδες οι οποίοι πρέπει να κάνουν το 2/2 στο φινάλε του πρωταθλήματος, περιμένοντας τα... ευχάριστα στα αντίστοιχα παιχνίδια της Λαμίας (σσ. ο Αστέρας δεν θέλει οι Φθιωτοί να πάρουν πάνω από έναν πόντο), για να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στα playoffs.

Με την ομάδα των Βορείων Προαστίων από τη μεριά της να αναζητά δεύτερο σερί εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα!

Αστέρας Τρίπολης - Κηφισιά Κανάλι

Η αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης - Κηφισιά της 25ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της NOVA/EON και συγκεκριμένα από το NOVA SPORTS 2 HD. Με τους συνδρομητές της NOVA/EON να έχουν πρόσβαση και στο live streaming βίντεο του αγώνα.

Αστέρας Τρίπολης - Κηφισιά Live Streaming: Μέσα ο Παπαδόπουλος, εκτός δύο για τον τελικό με την Κηφισιά

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χουάν Μουνάφο, ο οποίος έχει μπει σε πρόγραμμα επανένταξης, αλλά ακόμη είναι ανέτοιμος. Επιπλέον, εκτός έμεινε και ο Ζουγλής που είναι τιμωρημένος.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Γραμματικάκης, Τσιφτσής, Χουχούμης, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Λύρατζης, Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Σουρλής, Σίτο, Αλάγκμπε, Μιριτέλο, Ρεγκίς, Μάντζης, Καλτσάς.

Αστέρας Τρίπολης - Κηφισιά Live Streaming: Με επιστροφές η αποστολή της Κηφισιάς για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Κώστας Μπράτσος έχει ξανά διαθέσιμους στην αποστολή τους Γκόμπελιτς, Σπίνο και Σολόα, που εξέτισαν τις τιμωρίες τους, ωστόσο εκτός μάχης παραμένουν Παπασάββας, Σναϊντερλάν, οι τραυματίες μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, Μποτία και Τσάπαν, καθώς και οι Κρίστινσον, Ίλιεφ, Σμπώκος, Αντούνες και Αντερέγκεν.

Αναλυτικά η αποστολή:

Αναγνωστόπουλος, Αντωνόπουλος, Νικοπολίδης, Βαφέας, Παρράς, Γκόμπελιτς, Μιλίτσεβιτς, Σπίνος, Τεϊσέιρα, Τσανάτζια, Πρίτσας, Νίνης, Γιόβαντσιτς, Σολόα, Κωνσταντακόπουλος, Οζέγκοβιτς, Τετέι, Μενέντες, Κρισιούμα, Κλωναρίδης, Μπιφουμά

Αστέρας Τρίπολης - Κηφισιά Live Streaming: | Links:


Η αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης - Κηφισιά της 25ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της NOVA/EON και συγκεκριμένα από το NOVA SPORTS 2 HD.

Δυστυχώς, στους αγώνες της Stoiximan Super League δεν υπάρχει η υπηρεσία Live Streaming.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.