Ads Top

Άρης - Βόλος κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω


Άρης - Βόλος κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω

Άρης - Βόλος κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω: Ο Άρης υποδέχεται τον Βόλο στο πρώτο του εντός έδρας ματς μετά από έναν μήνα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Ξέχασαν πώς είναι να παίζεις εντός έδρας στον Άρη, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να αντιμετωπίζει απόψε (19:30, Novasports Prime) τον Βόλο στο πρώτο της ματς στο «Κλ. Βικελίδης» μετά τις 24 Ιανουαρίου!

Βλέπετε, έκτοτε μεσολάβησαν έξι αγώνες εκτός έδρας, τέσσερις για τη Stoiximan Super League και δύο για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, στα οποία οι «κίτρινοι» μέτρησαν τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Άρης - Βόλος Κανάλι

Η αναμέτρηση Άρης - Βόλος της 24ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της NOVA και συγκεκριμένα από το Novasports Prime. Με τους συνδρομητές της Nova/EON να έχουν πρόσβαση και στο live streaming βίντεο του αγώνα.

Άρης - Βόλος Live Streaming: Με γεμάτο απουσιολόγιο η αποστολή του Άρη για την αναμέτρηση με τον Βόλο

Την αποστολή του Άρη για την εκτός έδρας αναμέτρηση (25/2, 19:30) με τον Βόλο, ανακοίνωσε ο Άκης Μάντζιος, με τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης να κόβουν και την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη:

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Ροζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Τζούρασεκ, Μανού Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μπένετ, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης και Παναγίδης.

Παράλληλα, εκτός αποστολής έμειναν οι Ντουκουρέ, Πάρντο, Ρουπ, Ματαρίτα, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος και Κυριαζής.

Άρης - Βόλος Live Streaming: Καρυπίδης: «Ο Άρης και ο κόσμος περιμένουν ένα τρόπαιο εδώ και 54 χρόνια»

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Σάββατο (24/2) ο Άρης, με τον Θοδωρή Καρυπίδη να δίνει το «στίγμα» της ομάδας, ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

Για την ιστορία, τα φλουριά κέρδισαν ο νεαρός επιθετικός Θόδωρος Αγοραστός και ο γενικός αρχηγός των τμημάτων υποδομής, Παναγιώτης Αλεξιάδης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Θοδωρής Καρυπίδης:

«Να έχουμε καλή χρονιά υγεία σε όλους και στις οικογένειες σας. Όλοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τον μεγάλο στόχο φέτος. Για 54 χρόνια ο Άρης και ο κόσμος περιμένουν ένα τρόπαιο, να δώσουμε και την ψυχή μας για να τους δώσουμε τη χαρά αυτή.

Στο πρωτάθλημα υπάρχουν τα πλέι οφ και θέλω να τα δώσουμε όλα για την 4η θέση. Μπορούμε!».

Άρης - Βόλος Live Streaming: | Links:


Η αναμέτρηση Άρης - Βόλος της 24ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της NOVA και συγκεκριμένα από το Novasports Prime.

Δυστυχώς, στους αγώνες της Stoiximan Super League δεν υπάρχει η υπηρεσία Live Streaming.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.