Ads Top

Survivor - Τριαντάφυλλος: «Επίθεση» Τριαντάφυλλου σε Φαίη Σκορδά για Αλέξη Παππά - «Μέγα λάθος της»


Δείτε το VIDEO - Δείτε τι είπε ο Τριαντάφυλλος για την Φαίη Σκορδά, δήλωση που θα συζητηθεί..

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε για τον νέο κύκλο του Survivor, αναφέρθηκε στην πρόταση που του έγινε και το πενταψήφιο ποσό και «πέταξε τα βέλη» του στην Φαίη Σκορδά και τα όσα είπε για τον Αλέξη Παππά, με αφορμή την πρεμιέρα του survivor.




Συγκεκριμένα ο Τριαντάφυλλος ανέφερε: «Λάθος, μέγα λάθος, γι’ αυτό έκανα και το στόρι, γιατί ο Αλέξης είναι φίλος, τον θεωρώ οικογένεια. Ήμουν στη Φαίη τις προάλλες αλλά, εάν κάνει κάτι που δεν μου αρέσει, θα βγω και θα το πω».

Και πρόσθεσε: «Ήταν φάουλ της Φαίης εννοείται. Δηλαδή οι άλλοι που πήγαν 5 και 6 φορές γιατί πήγαν Φαίη; Για την εμπειρία, αγάπη μου γλυκιά; Εγώ που πήγα το ’21 πήγα για την εμπειρία; Για τα λεφτά και για να γίνω ξανά γνωστός στη νεολαία και στον κόσμο».



Και συνέχισε λέγοντας: «Αν θέλω την εμπειρία, μαζεύω την παρέα μου, πηγαίνουμε στο βουνό και το ζούμε εκεί για 5 μέρες. Όλοι πήγαν για τα λεφτά, αγάπη μου γλυκιά.

Όπως κι εσύ έκανες μεταγραφή από ένα κανάλι σε ένα άλλο, γιατί πήγες; Για τα πιο ωραία φώτα, για την κάμερα ή γιατί το μικρόφωνο ήταν πιο ωραίο; Πήγες για τα λεφτά, κορίτσι μου γλυκό».



Μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε πως του έγινε πρόταση για το νέο κύκλο του Survivor και το ποσό ήταν αρκετά μεγάλο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.