Ads Top

Survivor - Στάθης Σχίζας: «Βόμβα» από Σχίζα για Δαλάκα και Ασημίνα - «Παραβλέπονται κανόνες...» (vid)


Δήλωση που θα συζητηθεί από τον Στάθη Σχίζα για Δαλάκα και Ασημίνα

Ο νικητής του Survivor 2022, Στάθης Σχίζας μίλησε στην κάμερα του Πρωινού για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. 




Όπως είπε ο επιχειρηματίας, «κάποιοι κανόνες παραβλέπονται για τα δύο αυτά κορίτσια», που πέρσι αποβλήθηκαν μετά την παραβίαση συγκεκριμένων κανόνων.

«Πρώτη φορά είδα από το σπίτι επεισόδιο, μου φαινόταν λίγο περίεργο. Στο ριάλιτι πέρα από τον Αλέξη Παππά που εννοείται πως θα τα πάει πάρα πολύ καλά, ριάλιτι θα έχει και η Ασημίνα. Αν με ρώταγες αν θα πήγαινα τώρα στον Άγιο Δομίνικο, δεν πήγαινα. 



Υπάρχουν συγκυρίες και καταστάσεις, υπάρχουν κίνητρα. Καλώς ή κακώς για τα παιδιά που έχουν πάει, το μόνο κίνητρο για να ξαναπάνε είναι το οικονομικό. Αν πουν κάτι άλλο, είναι ψεύτες», ανέφερε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

«Είναι μάλλον λίγο οικογενειακό εκεί το κλίμα για την Ασημίνα Χατζηνανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα. Προφανώς παραβλέπονται κάποιοι κανόνες που για άλλους ήταν καταλυτικοί για να μην ξαναπάνε στο παιχνίδι. Εγώ θυμάμαι ότι τον Γιάννη Τσολάκη, που τον είχαμε κρεμάσει επειδή είχε πιει μία γουλιά καφέ, τώρα τι να πω;», πρόσθεσε ο Στάθης Σχίζας στο Πρωινό.



Δες το βίντεο παρακάτω:



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.