Ads Top

Survivor - Στάθης Σχίζας: «Πήγα στο νοσοκομείο, στο παρατσάκ πνευμονία και...» (vid)


Συγκλονίζει ο Στάθης Σχίζας για την περιπέτεια που πέρασε - Η νοσηλεία και η κατάσταση του

Ο Στάθης Σχίζας μίλησε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην εκπομπή Πρωινό σουσου στο OPEN, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του. Οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων ήταν λίγο περίεργες για τον νικητή του Survivor και επιχειρηματία, αφού χρειάστηκε να νοσηλευτεί.




Συγκεκριμένα, όπως είχε αποκαλύψει με αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, νόμιζε ότι είχε κρυώσει και συνέχισε κανονικά τη δουλειά στο μαγαζί του, ωστόσο, ένα πρωινό όταν δεν μπορούσε να κουνηθεί από το κρεβάτι του, τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Οι δηλώσεις του Στάθη Σχίζα για την κατάσταση της υγείας του



Σήμερα Παρασκευή 5/1 λοιπόν, ο Στάθης Σχίζας μίλησε για την κατάσταση του αλλά και τους λόγους που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο.

«Είναι λίγο περίεργη η φωνή μου. Ειλικρινά πέρασα πολύ πρωτόγνωρες γιορτές. Ξεκίνησε από το πουθενά, από ένα βηχαλάκι, που το αμελείς και λες κάπου θα την άρπαξα. Είχα και το μαγαζί για συνεχόμενες ημέρες με τις γιορτές κι όλα αυτά και την τελευταία ημέρα του μαγαζιού, μόλις γύρισα στο σπίτι έπεσα στον καναπέ κοιμάμαι και όταν ξύπνησα το πρωί, δεν μπορούσα να κουνηθώ. Πήγα στο νοσοκομείο στο παρατσάκ πνευμονία και σε συνδυασμό με τον καινούριο ιό Η1Ν1. Η αλήθεια είναι ότι μου έκανε φοβερή εντύπωση το πόση αγάπη πήρα από τον κόσμο από άγνωστο και γνωστό και πόσο προσφέρθηκε να με βοηθήσει. Τους ευχαριστώ και είναι συγκινητικό», ανέφερε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.



Λίγο αργότερα, τον ρώτησαν και για το Survivor που κάνει πρεμιέρα στις 7/1, με τον Στάθη να κατακεραυνώνει την Κατερίνα Δαλάκα και την απόφαση της να συμμετέχει για 4η φορά στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

«Δεν έχει και τι άλλο να κάνει πίσω στην Ελλάδα. Δεν έχει κάποιο επάγγελμα που να την κρατάει πίσω. Κατά τη γνώμη μου, νομίζω έχει γίνει επαγγελματίας του Survivor, είναι η τέταρτη φορά. Οικογενειακό είναι εκεί το κλίμα. Έχει καλή σχέση με την παραγωγή. Παραβίασε πέρσι τον ύψιστο κανόνα της επικοινωνίας, φέτος τι πάει να αποδείξει; Ότι δεν θα ξαναμιλήσει; Την τέταρτη φορά, δεν πας για την εμπειρία, πας επαγγελματικά», είπε.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.