Ads Top

«Δεν πέταξα σπόντες! Ευθέως μίλησα» - Νέα «καρφιά» Στάθη Σχίζα για Ασημίνα και Δαλάκα στο Survivor (vid)


Νέες δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Στάθη Σχίζα - Τι είπε για Ατζούν

Τον Στάθη Σχίζα συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή έξοδο του, σε εγκαίνια καταστήματος εστίασης, όπου βρέθηκε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. 




Ο νικητής του Survivor, ρωτήθηκε και απάντησε σε όλα όσα αφορούν το ριάλιτι επιβίωσης που έχει επιστρέψει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Φέτος είναι από τους αρκετούς πρώην παίκτες που δεν μπήκε ξανά στο παιχνίδι, παρόλα αυτά έχει ρίξει τα "καρφιά" του σε εκείνους που μπήκαν ξανά, ενώ είχαν... αποβληθεί. Και φυσικά εννοούμε την Κατερίνα Δαλάκα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.



Οι δηλώσεις του Στάθη Σχίζα για το Survivor

«Δεν πέταξα σπόντες για Δαλάκα - Ασημίνα. Ευθέως μίλησα. Παραβίασαν κανόνες του παιχνιδιού. Τους είχαμε συμφωνήσει όλοι. Ο Ατζούν μαγαζί είναι και κάνει ότι θέλει. Βάζει κανόνες, βγάζει κανόνες», σχολίασε αρχικά για την αιχμηρή δήλωση που έκανε για την τηλεοπτική επιστροφή των δυο γυναικών.



Ενώ, στην αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου πως του έκαναν πρόταση να μπει στο Survivor με 5ψήφιο ποσό, δήλωσε: «Θα έπαιρνε 20.000 ευρώ την εβδομάδα και δεν πήγε; Έπρεπε να πάει. Γιατί δεν πήγε; Εσύ δεν θα πήγαινες; Όλος ο κόσμος θα πήγαινε».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.