Ads Top

Survivor - Χρήστος Βολικάκης: Ο Βολικάκης «δικάζει» τον Αλέξη Παππά - «Όταν έκλεινε η κάμερα ερχόταν και..» (vid)


Τι αποκάλυψε ο Χρήστος Βολικάκης για τον Αλέξη Παππά - Τι κάνει όταν κλείνουν οι κάμερες

Συνεχίζει ακάθεκτος τις αποκαλύψεις σχετικά με το Survivor, ο Χρήστος Βολικάκης, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς περασμένη Τετάρτη (24/1).




Ο Μαχητής, αφού πήρε το κινητό του στα χέρια του, ξεκίνησε να αποκαλύπτει ένα ένα τα σκηνικά πίσω από τους τσακωμούς και τα ψέματα που ακούστηκαν όλες αυτές τις μέρες εις βάρος του, βάζοντας στο στόχαστρο τον Αλέξη Παππά, τη Μαρία Αντωνά αλλά και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Σήμερα Σάββατο (27/1), μίλησε και στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου».

Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Βολικάκη μετά την αποχώρησή του από το Survivor



«Νομίζω ότι ο κόσμος είδε ότι ήμουν στα όριά μου, ότι δεν μπορούσα να αντέξω ούτε μία ώρα παραπάνω», είπε αρχικά και συνέχισε μιλώντας συγκεκριμένα για τον Αλέξη Παππά:

«Καλά δεν ήμουν στην ομάδα, απλά έκανα υπομονή. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, έπεσα και στις παγίδες και στα δίχτυα του επαγγελματία παίκτη ριάλιτι. Ποιος αποχωρεί; Αυτός που απειλεί ή αυτός που απειλείται; Αυτός που απειλείται... Φαίνεται και στο βίντεο που του λέω "Εγώ σε απειλώ; Αν θες να τα πούμε έξω σαν φίλοι". Κάποιοι με είπαν κατίνα, ρουφιάνο και και και... Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου, όταν θέλω να πω κάτι, να το λέω. Τον είχα δει και μου έλεγαν και απέξω "πρόσεχέ τον". Παραδέχομαι και ο ίδιος ότι έπεσα στην παγίδα του. Τέτοια διπροσωπία δεν υπάρχει! Το θέμα είναι ότι είναι και θρασύς γιατί την ίδια ώρα που έπαιζε όλο αυτό το θέατρο, όταν έκλεινε η κάμερα ερχόταν και μου έλεγε ειρωνικά "Τι περίμενες; Ότι αυτά που λέω off camera θα τα λέω και on camera;". Μακάρι να είχε κάμερες παντού και μικρόφωνα και θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι».



Για τη σχέση της Ασημίνας Χατζηανδρέου με την Κατερίνα Δαλάκα, ανέφερε: «Πώς μιλάς για κανονική φιλία όταν λες ένα τέτοιο πράγμα; Το άκουσα κανονικά! Αυτά που έχω πει είναι αλήθεια! Την Ασημίνα την είχα όντως σε εκτίμηση, αλλά δεν περίμενα τέτοια διπροσωπία και όλα αυτά τα ύπουλα».

«Ζήτησα από την παραγωγή να σεβαστεί την επιλογή μου. Εγώ δεν ήθελα να αποχωρήσω; Το έκανα. Είχα το θάρρος. Δεν αποχώρησα ούτε για να κάνω κάποια έξοδο ούτε για να φανώ στον κόσμο ότι τους ξεσκέπασε και δεν ξέρω κι εγώ τι. Αν έμενα εκεί και είχα την πρόταση να πάω στους μπλε, ίσως και να το σκεφτόμουν», επισήμανε έπειτα για την αποχώρησή του και κατέληξε για τη Μαρία Αντωνά, την οποία ξεμπρόστιασε με ένα story.

«Εγώ με τη Μαρία είχα πολύ καλή σχέση και είχαμε έρθει και πιο κοντά και σαν παρέα. Να της ζητήσω συγγνώμη για ποιο πράγμα; Εμένα προσπάθησαν να με βγάλουν ψεύτη. Δεν έχω να ζητήσω συγγνώμη από κανέναν. Η Όλγα ήταν η μόνη που ήρθε και μου είπε τρεις φορές "μην φεύγεις, σκέψου το παιδί σου, είσαι εν βρασμώ". Αυτό το εκτιμώ».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.