Ads Top

Survivor - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ασπίδα» Μαριαλένα σε Αντωνά: «Τόσα καλά έχει η Μαρία...» (vid)


Δείτε πως σχολίασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη όσα είπε ο Σπύρος Μαρτίκας για την Μαρία Αντωνά.. 

Για το φετινό Survivor μίλησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μην παραλείποντας να σχολιάσει τις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα για τη Μαρία Αντωνά.




Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης έδωσε συνέντευξη στο «Happy Day» και, αρχικά, ανέφερε:

«Όταν βγήκα από το πρώτο παιχνίδι είχα κάποια θεματάκια γενικότερα. Αλλά με τη δεύτερη συμμετοχή μου νομίζω ότι τώρα είμαι στα καλύτερά μου. Έχω περάσει από δύο πολύ σκληρά παιχνίδια και είμαι πολύ πιο δυνατή, πολύ πιο συνειδητοποιημένη, πολύ πιο ώριμη».



Για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ξανά η ίδια ή ο Σάκης Κατσούλης, απάντησε: «Νομίζω ότι σε αυτή την φάση που βρισκόμαστε είναι πολύ δύσκολο να ξαναμπούμε. Τώρα, για μετέπειτα δεν μπορώ να σου πω όχι, γιατί ποτέ μη λες ποτέ και αν μπω του χρόνου ή του παραχρόνου, εδώ...».

Και πρόσθεσε: «Το βλέπουμε, ο Σάκης νοσταλγεί περισσότερο από ό,τι εγώ, ντάξει και ο Σάκης είναι δύο φορές νικητής, έχει αφήσει πολύ καλό στίγμα. Αυτό τον ιντριγκάρει λίγο, δηλαδή και χθες λίγο που είδαμε τα αγωνίσματα είπε: "Αχ, γιατί να μην είμαι μέσα;"».



Επίσης, για τα σχόλια του Σπύρου Μαρτίκα εις βάρος της Μαρίας Αντωνά, ανέφερε: «Δεν ξέρω, ό,τι και να συμβαίνει και ό,τι και να έχουν πει, είναι ένα παιχνίδι. Καλώς ή κακώς κάτι θα πούνε. Μπορεί να είναι μέρος στρατηγικής, για να μπει κι αυτός μέσα στο τριπάκι του παιχνιδιού. Για εμένα, από τη στιγμή που έφυγε και είναι ένας παλιός παίκτης, δε χρειάζεται τώρα να σχολιάζει τους καινούργιους, γιατί έχει κριθεί στο παρελθόν και αυτό που δε σου αρέσει να σου κάνουν μην το κάνεις».

Στο τέλος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σημείωσε: «Θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ άκομψο σχόλιο. Δεν ήταν ωραίο. Για εμένα ήταν προσβλητικό. Τόσα καλά πράγματα έχει η Μαρία και μία χαρά κούκλα είναι και άβαφη. Δε μου αρέσουν αυτές οι κουβέντες, για να δημιουργήσεις κάποια εντύπωση. Ή τουλάχιστον ό,τι έχεις να πεις, πες το τεκμηριωμένα. Μην αφήνεις υπονοούμενα στον αέρα».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.