Ads Top

Survivor: Άγριος καβγάς Σάκη Κατσούλη-Νίκου Μπάρτζη στο Twitter για το Survivor - «Τουρίστας με 5 χιλιάρικα...» (pics)


Ξεκατίνιασμα στο Twitter ανάμεσα σε Μπάρτζη και Κατσούλη - Δείτε τι έγραψαν, ποιος έκλεισε το προφίλ του

Με αφορμή ένα σχόλιο του για το “Survivor” ξεκίνησε νέα κόντρα ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη.




Ο πρώτος σχολίασε τον παίκτη που καθόταν στο μπαούλο γράφοντας «Αν υπήρχε αυτος ο κανόνας στο περσινό, ο τυπάς που κάθεται στο μπαούλο θα έφευγε από την πρώτη εβδομάδα και θα βλέπαμε σίγουρα καλύτερο παιχνίδι…»! με έναν follower να απαντά βάζοντας εικόνα με Τζέιμς και Μπάρτζη αγκαλιά «όπως εάν υπήρχε κανόνας με απεργία που παρατάνε αγώνισμα εξολοκλήρου τότε θα ήταν όλοι τους σπιτάκια τους Ότι χειρότερο σε έχει γίνει σε παιχνίδια ριάλιτι οι ξεφτίλες» γράφει.

Ο Σάκης τότε αρπάζει την ευκαιρία και απαντώντας τα χώνει “χαχαχαχχαχ είχαν λόγο φιλαράκο, ειπώθηκαν πολλά που δεν ξέρουμε.. ο δικό σας έπαιρνε 5 χιλιάρικα την εβδομάδα και ξινοταν κάθε μέρα και περισσότερο ! Θα τον θυμούνται όλοι ως έναν ρουφιάνο τουρίστα». 



Ο Νίκος Μπάρτζης που είδε τις αναρτήσεις, πήρε θέση και απάντησε στον Κατσούλη « Ελα τουρίστας εδώ που μπήκε στo παιχνίδι για τα λεφτα…ναι ειπώθηκαν πολλά, το πουλεν σου έβαζε την Χριστίνα να φοράει τ κολάρο για να μoy κάνει επίθεση…και ήθελε να θυματοποιηθούν…αυτός ηταν ο λόγος…οι γιατροί λέγαν να τ βγάλει κ αυτος τς έλεγε Όχι» απαντά. Και περιμένουμε τη συνέχεια του ανδρικού ξεκατινιάσματος…



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.