Ads Top

Survivor Spoiler 9/1: Ποια ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία;


Διάσημοι ή Μαχητές; Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή για την τρίτη ασυλία
Το Survivor επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ με νέους Μαχητές και νέους αλλά και παλιούς Διάσημους. Το βράδυ της Δευτέρας 8/1 ήταν το δεύτερο επεισόδιο που προβλήθηκε, το οποίο από νωρίς είχε εντάσεις, παρεξηγήσεις, τσακωμούς αλλά και... απρόοπτα.




Το αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία ήταν μία δύσκολη "μάχη", αφού πήγαιναν πόντο πόντο. Κάποια στιγμή οι κόκκινοι πέρασαν μπροστά, με τους μπλε να τους προσπερνούν στη συνέχεια...

Τελικά, όμως, οι διάσημοι πήραν ξανά το προβάδισμα και την ώρα που το σκορ ήταν 8 - 9 υπέρ τους, η Κατερίνα Δαλάκα πήρε την τελευταία και απαραίτητη νίκη, όπως σας είχαμε ήδη αναφέρει, και έτσι η ομάδα της θα μείνει ήσυχη για άλλο ένα βράδυ. Αναβρασμός θα επικρατήσει από την άλλη πλευρά, όσον αφορά στην παραλία των μπλε, αφού θα πρέπει να σκεφτούν καλά ποιον θα βγάλουν στον τάκο.



Οι μπλε ψήφισαν ένας ένας και έγραψαν στους παπύρους τα ονόματα των παικτών που θα ήθελαν να δουν να μονομαχούν για την θέση τους στα επόμενα επεισόδια. Τα ονόματα του Σταμάτη και του Rob ήταν κυρίαρχα και σε πρώτο επίπεδο είχε από τρεις ψήφους ο καθένας τους, επομένως το θέμα ήταν εάν θα ακουγόταν κάποιο νέο όνομα ή εάν κάποιος από τους δύο θα συγκέντρωνε περισσότερες ψήφους.

Τελικά, ο Rob συγκέντρωσε άλλες δύο ψήφους και έτσι αναδείχθηκε ως ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με την Δώρα Νικολή, λόγω της αδυναμίας του στον στίβο μάχης. Το θέμα είναι τι θα συμβεί στους υπόλοιπους αγώνες, για να δούμε εάν τελικά εκείνος που θα μαζέψει πρώτος τα πράγματά του θα είναι τελικά άνδρας ή γυναίκα.



Survivor Spoiler 9/1: Ποια ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία;

Το χθεσινό spoiler για την νικήτρια ομάδα πέτυχε αλλά υπήρξε αστοχία στην πληροφόρηση για το ποιος βγαίνει υποψήφιος, μια πληροφόρηση που μεταφέρθηκε με κάθε επιφύλαξη όπως υπογραμμίζαμε και χθες. Είναι αρχή ακόμη στο Survivor και οι πηγές δεν έχουν σταθεροποιηθεί.

Όσον αφορά την σημερινή τρίτη ασυλία, η λογική έδειχνε πώς οι Μαχητές θα έκαναν το 2-1 και θα υπήρχε αντίδραση μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες αλλά μετά και την κυκλοφορία του Trailer όλα δείχνουν πως οι Διάσημοι θα κάνουν το 3-0 στις ασυλίες στην πρώτη εβδομάδα του Survivor 2024.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.