Ads Top

Survivor - Στάθης Σχίζας: Αποκάλυψη βόμβα Σχίζα για Δαλάκα - «Δεν είναι κρυφό, μπορούν να το επιβεβαιώσουν 40 παίκτες που...»


Αποκάλυψη που θα συζητηθεί από τον Στάθη Σχίζα για την Κατερίνα Δάλακα..

Την Παρασκευή 12/1 ο Στάθης Σχίζας ήταν καλεσμένος στο Super Κατερίνα με τον επιχειρηματία και νικητή του Survivor να σχολιάζει το πρόσωπο της Κατερίνας Δαλάκα μετά τις τελευταίες δηλώσεις του για εκείνη.




Πιο αναλυτικά, πολλοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν την τέταρτη συμμετοχή της παίκτριας στο ριάλτιι επιβίωσης και τη φανερά στενή σχέση, που διατηρεί με την παραγωγή του ριάλιτι και τον Τούρκο, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Από μεριάς του ο Στάθης Σχίζας ξεκαθάρισε, πως η ίδια η Κατερίνα Δαλάκα - κατά την παραμονή τους στη ζούγκλα - αναφερόταν πολύ συχνά στον Ατζούν και στη σχέση τους και μάλιστα την καλεί όταν βγει να τον διαψεύσει.



Τα νέα σχόλια του Στάθη Σχίζα για την Κατερίνα Δαλάκα

«Είπαμε ότι έχει μια καλή σχέση με την παραγωγή! Όλοι έχουμε καλή σχέση με την παραγωγή. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Εγώ αυτό ξέρω. Εγώ τα λέω ανοιχτά και όπως τα σκέφτομαι. Λέω αλήθειες πάντα. Η ίδια η Κατερίνα - και μπορούν να το επιβεβαιώσουν 40 παίκτες που ήταν μέσα στο παιχνίδι - μας έλεγε εντός και εκτός παιχνιδιού ''Θα πάρω εγώ τον Ατζούν'' - μπορεί να το επιβεβαιώσει και μόνη της δεν είναι κρυφό. Δεν είναι κακό. Ό,τι έχει ειπωθεί με δικιά της υπαιτιότητα έχει ειπωθεί. Η ίδια μας έχει δώσει το δικαίωμα και τα ξέρουν αυτά όλοι οι παίκτες απλά εγώ βγήκα και μίλησα», είπε ο Στάθης Σχίζας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.