Ads Top

Βόμβα στη Euroleague: «Το Ντουμπάι θα έχει ομάδα από τη σεζόν 2024-25 και φέρνει έσοδα 150 εκατ. ευρώ»


Εξέλιξη βόμβα στη Euroleague - Έρχεται ομάδα από το Ντουμπάι, οι πρώτες πληροφορίες

Αυτό που ακουγόταν το τελευταίο διάστημα ολοένα και πιο έντονα έρχεται να πάρει σταδιακά... σάρκα και οστά. Η EuroLeague θα έχει ομάδα από το Ντουμπάι τη σεζόν 2024-25, σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσε και ο Παούλιους Μοτιεγιούνας στη συνέντευξή του στο Basketnews.



Η ομάδα μάλιστα από το Ντουμπάι θα φέρει και αρκετά έσοδα στην EuroLeague στο επόμενο διάστημα. Με το τελικό «οκ» να έρχεται τον Φεβρουάριο, αλλά την αρχική έγκριση να βγαίνει από τη συνεδρίαση στα τέλη Νοεμβρίου.

Το Ντουμπάι σκοπεύει να προσφέρει 150 εκατομμύρια ευρώ στη διοργάνωση, με τους 13 συλλόγους-μετόχους (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Αναντολού Εφές, Φενερμπαχτσέ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ζαλγκίρις, Αρμάνι Μιλάνο, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπάγερν Μονάχου και Βιλερμπάν)να έχουν λαμβάνειν από 1 εκατομμύριο κάθε σεζόν για πέντε χρόνια.



Το Ντουμπάι ζήτησε δύο σερί Final Four

Η είσοδος μιας ομάδας από το Ντουμπάι φυσικά σηματοδοτεί και αλλαγές. Όπως στο κρισιμότερο ραντεβού της EuroLeague, δηλαδή το Final Four.

Το ενδιαφέρον της χώρας από τη Μέση Ανατολή δεν περιορίστηκε απλώς στη συμμετοχή, αλλά ζητήθηκε η φιλοξενία δύο συνεχόμενων Final-Four, κάτι το οποίο δεν έγινε δεκτό. Όμως είναι πλέον πολύ πιθανό να δημιουργηθεί ένα Super Cup που θα διεξάγεται εκεί.

Τέλος η νέα ομάδα που θα μπει στην EuroLeague θα μπει και σε μία ακόμα διοργάνωση, πιθανότατα στην ABA Liga για να διατηρήσει τον ρυθμό της κάθε εβδομάδα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.