Ads Top

Άνω κάτω η παραγωγή: Σοβαρή καταγγελία από τη Μαρία Αντωνά - Αυτόπτης μάρτυρας ο Νίκος Γκάνος


Το σημερινό 21/1 και νέο επεισόδιο, που θα προβληθεί για το Survivor θα είναι άκρως ανατρεπτικό τόσο από τη μεριά της παραγωγής, όσο και από των παικτών! Αρχικά να σας θυμίσουμε, πως απόψε θα μπουν στο ριάλιτι 4 νέοι παίκτες - ένας άντρας και μία γυναίκα για κάθε ομάδα.

Επειδή λοιπόν, όσο περνάει ο καιρός στην παραλία του Άγιου Δομίνικου ο ανταγωνισμός μεγαλώνει και τα νευρά των παικτών δοκιμάζονται, όπως είναι φυσικό βλέπουμε πολλούς διαγωνιζόμενους να ''λυγίζουν''.




Ο λόγος για τη Μαρία Αντωνά και την απόφασή της να ''σπάσει'' απόψε δημόσια της σιωπή της και παράλληλα να ''σπάσει'' τον τσαμπουκά των μαχητών. Πιο αναλυτικά, στο συμβούλιο του νησιού, που θα ακολουθήσει το βράδυ θα δούμε τη διάσημη παίκτρια να βγάζει στη φόρα τον Σταμάτη.

Η σοκαριστική αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά φέρνει εντάσεις στο Survivor 2024



Για καλή της τύχη η ραδιοφωνική παραγωγός έχει στο πλευρό της τον Νίκο Γκάνο σαν αυτόπτη μάρτυρα, καθώς την ώρα του run η Μαρία Αντωνά δέχτηκε άσχημη συμπεριφορά από τον Σταμάτη. Τη στιγμή λοιπόν, που ο παίκτης ''ξεσκεπάζεται'' μπροστά σε όλους στο συμβούλιο θα τον δούμε να υπερασπίζεται τον εαυτό του με επιχειρήματα, χωρίς ωστόσο να τον πιστεύει κανείς. Η συνέχεια σήμερα στις οθόνες σας...

Οι νέοι παίκτες που θα μπουν απόψε στο παιχνίδι



Οι φήμες μάλιστα επιβεβαιώθηκαν μέσα από το trailer, που έχει κυκλοφορήσει για σήμερα 21/1.

Η παραγωγή ωστόσο φρόντισε να αποκρύψει τα πρόσωπα των δύο γυναικών και των δύο αντρών, που ήδη βρίσκονται στις παραλίες τους. Για αυτό όμως είμαστε εμείς εδώ για να σας αναφέρουμε αναλυτικά πληροφορίες για του νέους παίκτες.

Στους διάσημους λοιπόν, θα μπει η Μις Ελλάς 2022 Ζωή Ασουμανάκη και ο ηθοποιός Ντάνιελ Νούρκα. Στους μαχητές από την άλλη θα δείτε την Aira Adomaityte, που είχαμε δει να κάνει οντισιόν στο GNTM και τον tik toker Σωτήρη Λαμάι, που υπόσχεται να φοβίσει τον Αλέξη Παππά.






Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.