Ads Top

Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα: «Το παιδί μας με Μαριαλένα έρχεται» – Σε πελάγη ευτυχίας ο Σάκης Κατσούλης, κάνουν το επόμενο βήμα


Κάνουν το επόμενο βήμα Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ο Σάκης Κατσούλης βρέθηκε στην εκπομπή «Happy Day», όπου μίλησε με την παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, για πολλά προσωπικά του ζητήματα.




Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, το νέο του κεφάλαιο στην πολιτική στο πλάι του Νίκου Χαρδαλιά στην περιφέρεια Αττικής και το Survivor.

Παράλληλα κι ενώ το ζευγάρι έχει κάνει γνωστό πως σκοπεύει να παντρευτεί, ο Σάκης Κατσούλης ακόμη σκέφτεται πως θα κάνει την πρόταση γάμου και αναφέρει πως θα πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε η αγαπημένη της να μην την ξεχάσει ποτέ.



Όσα είπε ο Σάκης Κατσούλης για την οικογένεια και την επαγγελματική του ζωή

«Το παιδί μας με την Μαριαλένα… έρχεται. Είμαι ρομαντικός και η Μαριαλένα δυναμική και πρέπει να κάνω κάτι που θα το θυμάται σε όλη της τη ζωή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης, που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor, του οποίου ο νέος κύκλος αρχίζει τις επόμενες ημέρες.



Μιλώντας γι’ αυτό, είπε: «Δεν δέχθηκα πρόταση. Δεν θα έπρεπε να συμμετέχω, έχω κερδίσει ήδη δυο φορές. Πρέπει να δούμε νέα πρόσωπα και νέους παίκτες. Δεν μπορώ να πω κάτι που μπήκε η Κατερίνα και ο Αλέξης. Η Δαλάκα έφυγε κάπως περίεργα, θέλει να αποδείξει την αξία της. Ο Αλέξης είναι μια κατηγορία μόνος του»

Έπειτα αναφέρθηκε και στα ποσά που έπαιρναν την περασμένη σεζόν: «Δεν ξέρω τι λεφτά θα πάρουν γιατί δεν συζήτησα. Πέρσι δεν ζήτησα παραπάνω γιατί ήταν ήδη υπεραρκετά. Παίρναμε 5.000 ευρώ. Το έπαθλο δεν το έχω πάρει ακόμα».

Όσον αφορά για την πολιτική σταδιοδρομία του, δήλωσε: «Εκλέχθηκα με τον Νίκο Χαρδαλιά. Πήρα 6.500 ψήφους».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.