Ads Top

Απόφαση έκπληξη Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό!


Ο κόουτς ανακοινώνει τα "άσχημα μαντάτα" στους δύο σταρ. Ο Πορτογάλος δεν καταλαβαίνει από ονόματα και όταν κάτι δεν του αρέσει, αντιδράει. Έτσι θα γίνει και με τους δύο συγκεκριμένους παίκτες, που βγαίνουν από τα αρχικά του πλάνα...

Το τελευταίο διάστημα έχουν συζητηθεί αρκετά οι επιλογές του Κάρλος Καρβαλιάλ στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, ο οποίος πάντως δείχνει να έχει... σφυγμό. 




Ναι μεν οι Ερυθρόλευκοι εξακολουθούν να παραμένουν χωρίς νίκη σε ντέρμπι και ο αποκλεισμός από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο τους πόνεσε πολύ, αλλά παρουσιάζουν βελτιωμένη εικόνα, ενώ περιμένουν να ενσωματωθούν οι μεταγραφές. 

Η δε νίκη στην έδρα του Άρη αμέσως μετά τον αποκλεισμό ήταν καθοριστικής σημασίας για την ψυχολογία της ομάδας.



Ο Καρβαλιάλ αφήνει στον πάγκο τους Φορτούνη και Ποντένσε στέλνοντας ξεκάθαρα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση σχετικά με το τι ζητά από τους παίκτες του. Οι δύο αστέρες των Πειραιωτών έχουν χάσει τη θέση τους στα άκρα από τους Μασούρα και Μαρτίνς, με τον Αλεξανδρόπουλο να επωμίζεται ρόλο (κάτι σαν) δεκαριού.

Η ομάδα μοιάζει να "ρολάρει" καλύτερα έτσι, κυρίως επειδή αυτό που χάνει από Φορτούνη, Ποντένσε σε ποιότητα, το κερδίζει σε τρεξίματα και μαχητικότητα. Ο Αλεξανδρόπουλος τα δίνει όλα σε επίθεση και άμυνα, ενώ οι δύο ακραίοι είναι τακτικά πειθαρχημένοι, δίνοντας επαρκείς βοήθειες στα μπακ της πλευράς τους και ακολουθώντας τα αντίπαλα μπακ στις προωθήσεις τους.



Αυτό ακριβώς είναι το στοιχείο που κάνει τον Καρβαλιάλ να τους προτιμά για το αρχικό σχήμα, με τον Πορτογάλο να δείχνει πως... δεν καταλαβαίνει από ονόματα. Αν ο Φορτούνης και ο Ποντένσε δεν μαρκάρουν, δύσκολα θα βρίσκουν θέση στην ενδεκάδα, μιάς και ο Καρβαλιάλ είναι λάτρης της πειθαρχίας και της αγωνιστικής ισορροπίας. Ακόμα και ο σέντερ φορ που προτιμά για την ενδεκάδα, ο Φραν Ναβάρο, είναι επιθετικός που δεν μένει στο "κουτί" αλλά τρέχει πολύ και καλύπτει χώρους.

Να σημειωθεί πώς κόντρα στα... διάφορα που έχουν ειπωθεί, η μη χρησιμοποίηση του Φορτούνη στην ενδεκάδα δεν έχει καμία σχέση με το ζήτημα του συμβολαίου του και το αν θα ανανεώσει η όχι. Αποτελεί καθαρά απόφαση του προπονητή για αγωνιστικούς / τακτικούς λόγους.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.