Ads Top

«Βόμβα» για Λουτσέσκου από Τουρκία!


Μπορεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο, ωστόσο, οι Τούρκοι τον εμφανίζουν ως έναν εκ των δύο υποψηφίων για τον πάγκο της Μπεσίκτας - Διαψεύδεται κατηγορηματικά από πλευράς Δικεφάλου.

Η Μπεσίκτας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και τα ΜΜΕ της Τουρκίας παρουσιάζουν τους Μπρούνο Ζενεσιό και Ραζβάν Λουτσέσκου ως βασικούς υποψήφιους.




Μάλιστα, φιλοξενούνται και δηλώσεις του γενικού συντονιστή ποδοσφαιρικών ζητημάτων της Μπεσίκτας, Σαμέτ Αϊμπάμπα, στην Hurriyet, υπογραμμίζοντας πως έγιναν συζητήσεις και με τους δύο: «Συζητήσαμε τη δομή του συλλόγου με τον Μπρούνο Ζενεσιό και τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Μοιραστήκαμε συστηματικά σκέψεις για την ομάδα», ενώ η Sabah αναφέρει πως η Μπεσίκτας έδωσε μέχρι σήμερα προθεσμία στον Ζενεσιό για να πάρει την απόφασή του.

Μάλιστα, εμπλέκουν και τον Μίρτσεα Λουτσέσκου σε σενάριο, υπογραμμίζοντας πως θα μπορούσε να αναλάβει μέχρι το καλοκαίρι καθώς όπως σημειώνουν: «Δεν γίνεται να φέρει η Μπεσίκτας αυτή τη στιγμή τον 54χρονο Ραζβάν που είναι ο κορυφαίος στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ. Στόχος του Λουτσέσκου είναι να ολοκληρώσει αυτή την ιστορία στον ΠΑΟΚ με αίσιο τέλος. Δεν είναι ακόμη σαφές αν θα αποχωρήσει από την ομάδα του. Ακόμα και να μην λύσει το συμβόλαιο του, η Μπεσίκτας μπορεί να πληρώσει για να κάνει την μεταγραφή. Η διαδικασία πραγματοποιείται σχολαστικά. Στόχος της διοίκησης είναι να ανακοινώσει το συντομότερο δυνατό τον νέο της προπονητή».



Διαψεύδεται από τον ΠΑΟΚ

Από πλευράς ΠΑΟΚ καθώς και από το περιβάλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου διαψεύδεται κατηγορηματικά το ρεπορτάζ των Τούρκων, επισημαίνοντας πως είναι μία υπόθεση που ενδεχομένως αφορά τον Μίρτσεα Λουτσέσκου και όχι τον προπονητή του Δικεφάλου. Όπως είναι ήδη γνωστό, οι Θεσσαλονικείς έχουν συμφωνήσει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου για επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμη τρία χρόνια, μετά την ολοκλήρωση του τρέχοντος συμβολαίου. Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δρομολογηθούν και τα διαδικαστικά!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.