Ads Top

«ΣOK με το όνομα του δράστη στην Αράχωβα»: Βρέθηκε αυτός που δολοφόνησε με φρικτό τρόπο τον Όλιβερ


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της βάναυσης κακοποίησης του Όλιβερ στην Αράχωβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, ο δράστης της κακοποίησης του Όλιβερ έχει ταυτοποιηθεί και είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του. Τα στόματα άνοιξαν στην Αράχωβα και άτομα που γνώριζαν τελικά προσέφυγαν στις αρχές και έδωσαν χρήσιμες πληροφορίες.




Αυτό που έχει γίνει γνωστό από αστυνομικές πηγές είναι ότι η φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα και δείχνει έναν άνδρα με τον Όλιβερ, ήταν ενδεικτική και ότι ο δράστης προσπάθησε να ξεγελάσει τους πάντες.

Την ίδια στιγμή, καθηγητής Κτηνιατρικής, ο οποίος έχει προσληφθεί ως τεχνικός σύμβουλος από την πλευρά των φιλοζωικών οργανώσεων, επιβεβαιώνει την αρχική γνωμάτευση της κτηνιάτρου που εξέτασε τον Όλιβερ, ότι δηλαδή υπήρχε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο και όχι δαγκωματιές από αγέλη σκύλων ή άλλων ζώων.



Μιλώντας στο OPEN ο κηδεμόνας του Όλιβερ είχε σημειώσει: «Είναι δυνατόν να είναι ζώα; Δηλαδή δαγκωματιές δεν είχε. Δηλαδή η αγέλη δάγκωσε τον σκύλο στον πρωκτό; Τα σκυλιά αυτά είχαν μαχαίρια στο στόμα και πήγαν και τον κάρφωσαν; Γιατί ο Όλιβερ πήγε μετά από 35 ώρες για νεκροψία; Γιατί εμένα με είχανε να τον άλλαζα αυτοκίνητα και δεν με αφήσανε να φτάσω στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Καρδίτσας; Κοιτάω να βρεθεί αυτός ή αυτοί που το έκαναν αυτό».

Δεν είναι άτομο του οικείου περιβάλλοντος το άτομο που κακοποίησε τον σκύλο, ανέφερε η Μάρθα Πουλτίδου.



Ειδικότερα, μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” η Μάρθα Πουλτίδου, επικεφαλής της ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της και έκανε λόγο για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, αναφερόμενη στα σενάρια που ήθελαν τον Όλιβερ να έχει τραυματιστεί θανάσιμα από αγέλη σκύλων.

“Ακούγαμε την ΕΛ.ΑΣ. να λέει ότι ήταν αγέλη σκύλων και όλες εκείνες τις ημέρες που χάθηκε ο Όλιβερ, δεν υπήρχε πουθενά σε κάποιο πλάνο με έναν άνθρωπο. Υπήρξε αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης, ώστε να πάει στο σενάριο της αγέλης σκύλων, το οποίο ήταν πραγματικά ντροπή η υποτίμηση της νοημοσύνης μας, ενώ υπήρχε το βίντεο αυτό στα χέρια τους”.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.