Ads Top

«Τελειώνει» από τον Ολυμπιακό μετά την ήττα από Βίρτους Μπολόνια;


Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού από τον Νίκο Ζέρβα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Ολυμπιακός, παρότι προηγούνταν σχεδόν σε όλο το παιχνίδι κόντρα στη Βίρτους, στην Μπολόνια, ηττήθηκε στο τέλος, υποχωρώντας στο 7-8 στην Ευρωλίγκα.




Σχολιάζοντας το παιχνίδι και την ήττα των Πειραιωτών στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Νίκος Ζέρβας τόνισε πως «η ομάδα στο ημίχρονο είχε εικόνα νίκης». 

Ωστόσο, υπογράμμισε, «αυτό το +12 ήταν πολύ φτωχό. Αν ήταν πιο προσεκτικός σε 2-3 λέι απ, θα είχε πάει στο +18, δεν λέω παραπάνω. Δεν έχει ψυχολογία ο αντίπαλος να γυρίσει από τέτοια διαφορά. Αλλά ο Ολυμπιακός ξεκίνησε και χθες με 0-7 τρίποντα, που είναι τραγικό ποσοστό».



Και συμπλήρωσε: «Στο δεύτερο ημίχρονο, τελικά, ο Ολυμπιακός, σταδιακά, άρχισε να φθίνει και να θολώνει. Ο Γουόκαπ ήταν στη χειρότερη κατάσταση στην καριέρα του στον Ολυμπιακό. 

Είδα 7-8 φορές τη φάση στο τέλος για να καταλάβω τι έκανε. Είχε ανοιχτό λέι απ για την ισοφάριση, που θα έστελνε το ματς στην παράταση, και έδωσε στον Λαρεντζάκη για ένα τρίποντο υπό κακές προϋποθέσεις. 



Ο Ολυμπιακός ήθελε ένα-δύο σουτ για να αποτελειώσει τη Βίρτους, αλλά τα έκανε όλα λάθος, με πολλά χαμένα ελεύθερα σουτ και πάλι».

Τέλος, για τον Σίκμα σημείωσε πως δύσκολα θα είναι στο ροτέισον πια, με δεδομένο πως πλησιάζει και το ντεμπούτο του Μήτρου-Λονγκ…

Ακούστε όσα είπε ο Νίκος Ζέρβας:



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.