Ads Top

Η ώρα άφιξης Φραν Ναβάρο στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό!


Δείτε τις φωτογραφίες από το ταξίδι του Φραν Ναβάρο από την Πορτογαλία με προορισμό την Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. 

Το απόγευμα του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου στην Αθήνα ο 25χρονος επιθετικός.




Η αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη του Φραν Ναβάρο στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ξεκίνησε το μεσημέρι του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου, όταν ο 25χρονος επιθετικός επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα.


Ο δανεισμός του από την Πόρτο στον Ολυμπιακό θα πάρει επίσημη μορφή εντός των προσεχών ωρών, αφού πρώτα περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. 



Ακολούθως θα τεθεί στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ για την επανεκκίνηση της Stoiximan Super League, με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στη Λαμία (3/1, 17:00).


Ο Φραν Ναβάρο επιβιβάστηκε λοιπόν στο αεροπλάνο στο Πόρτο με προορισμό την Αθήνα το μεσημέρι του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου, με την άφιξή του να δρομολογείται το απόγευμα της ίδιας ημέρας.



Οι ερυθρόλευκοι θα καταβάλλουν 250.000 ευρώ στους δράκους για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή έως τον Ιούνιο. το deal τοποθετήθηκε και οψιόν αγοράς (δεν είναι υποχρεωτική) ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ, με την Πόρτο να κρατάει ποσοστό μεταπώλησης 10%.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.