Ads Top

Η πρώτη αποχώρηση: Τον «τελείωσε» ο Λουτσέσκου μετά το ντέρμπι


Αποχωρεί τον Γενάρη και έρχεται άλλος παίκτης στη θέση του!
Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει τις μεταγραφικές αναζητήσεις του Δικεφάλου του Βορρά και ποιος «τελείωσε» μετά από ντέρμπι με απόφαση Λουτσέσκου.




Η τελευταία ενημέρωση της ελληνικής πιάτσας agents είναι πως τον Γενάρη θα αποκτηθεί και στόπερ. Για την ακρίβεια δεξί στόπερ, παρότι το καλοκαίρι έγινε μεγάλη επένδυση με την αγορά του Τρόστ Εκόνγκ, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ πλειοδότησε του Παναθηναϊκού. 



Ο πρώην αμυντικός της Γουότφορντ, που πήρε και το συμβόλαιο του Ίνγκανσον στην ομάδα, θα φύγει τον Γενάρη λόγω Κόπα Αφρικα, με τον δικέφαλο να τον χάνει τουλάχιστον για 1,5 μήνα. Και μπορεί να μην σκίζει με την αποδοσή του μέχρι τώρα - απόδειξη πως ο Λουτσέσκου έκανε σέντερ μπακ τον μπακ Κεντζόρα - αλλά δεν υπάρχει δεύτερος δεξιός στόπερ. 



Αντιθέτως οι αριστεροπόδαροι ... περισσεύουν, με τους Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ. Ο Νορβηγός βέβαια είναι για να φεύγει αφού "κάηκε" οριστικά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Λουτσέσκου από τότε να δίνει την ευκαιρία στον Μιχαηλίδη κι αυτός την άρπαξε για τα καλά.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.