Ads Top

«Σας παρακαλώ πολύ μην κράζετε...» - Η απάντηση Ιωάννας Τούνη στις αντιδράσεις για τιμές των ρούχων της εταιρείας της


Θύελλα αντιδράσεων και η Ιωάννα Τούνη απάντησε..

Η Ιωάννα Τούνη, μπαίνοντας στο My Style Rocks είχε στόχο να αναδείξει και τα ρούχα της δικής της εταιρείας, η οποία τότε λειτουργούσε ως online shop. 




Πρόκειται για μία εταιρεία της οποίας η βάση βρίσκεται στην Ελλάδα και η παραγωγή των κομματιών πραγματοποιείται σε βιοτεχνία στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό σημαίνει πως οι τιμές των προϊόντων μπορεί να είναι μεγαλύτερες σε σχέση με άλλα brands και μεγάλες αλυσίδες ρούχων, γεγονός που πολλές φορές προκαλεί αρνητικά σχόλια, με πολλούς να μη διστάζουν να το επισημάνουν και να κάνουν την σύγκριση κάτω από τα post της στα social media. 



Την απάντησή της, λοιπόν, έδωσε η ίδια γι' αυτό μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Παρασκευή 8/12.

Το ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη για τα αρνητικά σχόλια στις τιμές των ρούχων της εταιρείας της



«Μη μου συγκρίνεις τα ρούχα της bubblegun με ρούχα από temu, shein κλπ. Σέβομαι απόλυτα το να ψωνίζεις ό,τι θέλεις, αλλά από εκεί και πέρα, ένα ρούχο για να γίνει στην ελληνική αγορά κοστολογείται τελείως διαφορετικά, σύμφωνα με τους μισθούς και τη φορολογία της χώρας, από το να φτιαχτεί το ρούχο σε ένα καράβι με αμφιλεγόμενες συνθήκες και από άτομα ηλικίας ενδεχομένως και 12 ετών που δουλεύουν για ένα ευρώ τη μέρα. Μπορείτε να ψωνίζετε απ’ όπου θέλετε, αλλά σας παρακαλώ πολύ μην κράζετε την προσπάθεια που κάνουμε εδώ πέρα στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Το νέο της επιχειρηματικό βήμα

Μετά την δόξα της στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, το eshop της πήρε σάρκα και οστά αφού πλέον υπάρχει και σαν φυσικό κατάστημα σε κεντρικό δρόμο της πόλης. Από την στιγμή που η ζωή της άλλαξε, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Ιωάννα έχει μοιράσει την καθημερινότητά της σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Σε ένα πρόσφατο ταξίδι της εκεί, λοιπόν, αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως ετοιμάζεται να μεγαλώσει την επιχείρησή της κι έχει ήδη ξεκινήσει την δημιουργία ενός φυσικού καταστήματος στην Αθήνα.

Το εν λόγω κατάστημα θα βρίσκεται στο Περιστέρι και τα πάντα έχει αναλάβει ο φίλος της, Στέφανος, που είχε φέρει εις πέρας και την διακόσμηση των σπιτιών της σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη αλλά και την βάφτιση του Πάρη.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.