Ads Top

Έκλεισε η κουμπαριά: Παντρεύονται Βανδή και Μπισμπίκης με κουμπάρα πασίγνωστη τραγουδίστρια


Νέο πρωτοσέλιδο φωτιά που αναφέρει, πως σε λίγο καιρό θα φάμε κουφέτα, από την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη. Εξάλλου, όλοι μιλάνε για το ζευγάρι της χρονιάς αλλά και τις εμφανίσεις που γίνονται πρώτο θέμα.

Πριν από λίγες εβδομάδες άλλωστε είχαν γίνει… viral με το ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη στην πίστα που τραγουδούσε η Βανδή και τα φιλιά τους αμέσως μετά.




Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας σύντομα

Σύμφωνα με το περιοδικό ΧΑΙ!, πρόκειται να παντρεύτουν σύντομα και με κουμπάρα την Άννα Βίσση.

Θυμίζουμε ότι τα τελευταία δύο χρόνια η περίφημη κόντρα τους ανήκει στο παρελθόν, ενώ πρόσφατα η Βανδή πήγε στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η Βίσση για να απολαύσει το πρόγραμμα της καλής της (πλέον) φίλης.



Οι δυο τους μάλιστα έκαναν και μια επική αναπαράσταση του ζεϊμπέκικου που είχε χορέψει πρόσφατα ο Βασίλης Μπισμπίκης, το οποίο έγινε viral.

Η Δέσποινα Βανδή αποθέωσε την συνάδελφό της, αναφωνώντας το γνωστό σύνθημα «Ό,τι έχω ζήσει, το ‘χει πει η Βίσση».



Συγκεκριμένα, η ίδια ανέβηκε στην πίστα, έκανε μια αγκαλιά με την Άννα Βίσση και τραγούδησε την επιτυχία της «Ένα τσιγάρο διαδρομή».

Οι δύο τραγουδίστριες, θέλοντας να κάνουν πλάκα, αναπαρέστησαν το ζεϊμπέκικο που είχε χορέψει στο μαγαζί της Δέσποινας Βανδή ο Βασίλης Μπισμπίκης, κάνοντας το κοινό να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.