Ads Top

Ελένη Μενεγάκη σε Γιώργου Αγγελόπουλο: «Στο μυαλό μου πάντα σε είχα αιώνια εργένη!» (vid)


Άφωνη η Μενεγάκη μόλις είδε την εγκuμονούσα Βαμβακούση - Οι ευχές της για τον γάμο και το μωρό 

Καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, βρέθηκε την Παρασκευή 17/11 ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος πολύ σύντομα θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, αφού η σύζυγός του, Δήμητρα Βαμβακούση, είναι έγκυος! Τα ευχάριστα ανακοίνωσαν μαζί λίγο διάστημα μετά τον γάμο τους.




Η Ελένη Μενεγάκη, λοιπόν, η οποία δεν είχε επικοινωνήσει μαζί τους όλο αυτό το διάστημα, θέλησε να τους ευχηθεί από κοντά, απευθυνόμενη σε εκείνον. 

Όταν, όμως, κατάλαβε πως ήταν και εκείνη στο πλατό έτρεξε να την αγκαλιάσει και να την φιλήσει.



Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη στη Δήμητρα Βαμβακούση και τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Βρε γαμπρούλη μου, έλα να σε φιλήσω! Θα ξεκινήσω με τις καλές ευχές καρδιάς. Πολύ χάρηκα για σένα και τον δικό σου άνθρωπο, που προφύλαξες τόσο πολύ καλά. Πέρυσι τέτοιο καιρό σε είχα ρωτήσει "βρε είσαι ερωτευμένος;", γιατί σαν αίσθηση από αυτά που έβλεπα, φωτογραφίες κλπ... αλλά είχα και μία συστολή. Κι εσύ με μία συστολή μου είχες απαντήσει. Και δεν πέρασαν 6-7 μήνες... Στο μυαλό μου πάντα σε είχα αιώνια εργένη. Δεν ξέρω γιατί, ίσως επειδή δεν ξέραμε τίποτα για την προσωπική σου ζωή. Τις ευχές μου, λοιπόν, για τον γάμο και για το νέο μέλος. Έχετε έρθει μαζί;», είπε αρχικά, με τον ίδιο να της απαντά:



«Ναι, με πήρε από το αεροδρόμιο», αλλά η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να την ξεχωρίσει και ρώτησε: «Ποια είναι μωρέ; Δεν βλέπω κάποια που να είναι έγκυος. Βέβαια είναι πολύ μακριά για να σου πω την αλήθεια». 

Και αφού της έδειξε ποια είναι ανήγγειλε διαφημίσεις για να την χαιρετήσει.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.