Ads Top

«Ήταν πολλά μαζεμένα και...» - Το σχόλιο όλο νόημα Βρισηίδας Ανδριώτου για τον άγριο καβγά του Μαρτίκα-Πολυκάρπου (vid)


Υπερασπίστηκε τον Σπύρο Μαρτίκα μπροστά στις κάμερες

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερα έκανε η Βρισηίδα Ανδριώτου, όταν την συνάντησαν σε βραδινή έξοδο της. 

Το μοντέλο μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για τον άγριο καβγά που ξέσπασε στην εκπομπή Super Κατερίνα ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Έλενα Πολυκάρπου.




Ο φαρμακοποιός ήταν έξαλλος, με τον τόνο της φωνής του καθ'όλη την διάρκεια να είναι ανεβασμένος με αφορμή τα σατιρικά σχόλια που έγιναν στο Twitter για την ληστεία στο φαρμακείο του, με πολλούς να σχολιάζουν με χιουμοριστικό τρόπο πως ήταν στημένη.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Σπύρος Μαρτίκας σε έξαλλη κατάσταση εξαπέλυσε επίθεση κατά της δημοσιογράφου του αναφέροντας πως έπαιξε το θέμα ενώ γνώριζε πως ήταν ψευδές. Ζωντανά εμφανίστηκε και η ίδια θέλοντας να υπερασπιστεί τον εαυτό της με αποτέλεσμα να γίνει ο κακός χαμός με τα όσα ακούστηκαν στο πλατό.



Η απάντηση της Βρισηίδας για την αντίδραση του Μαρτίκα

«Είχα τηλεοπτικές προτάσεις, τις έχω απορρίψει, μόνο Dancing with the stars θέλω να πάω όταν γίνει. Δεν θέλω να κάνω πάνελ, πρέπει να έχεις γνώσεις δημοσιογράφου. Οι περισσότεροι κάνουν ρεπορτάζ με βάση twitter», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις της η Βρισηίδα Ανδριώτου.



Ενώ όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό, είπε: «Αυτό να το ρωτήσετε στον Μαρτίκα, εγώ δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτό. Ήταν πολλά μαζεμένα και έκανε ένα μπαμ».



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.