Ads Top

Γκάφα από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα: Ο Κωνσταντάρας έκανε την αποκάλυψη της χρονιάς για το επόμενο κανάλι της Φαίης Σκορδά (vid)


«Ωχ.. Δεν έπρεπε να το πω;» Δεν το γνώριζε κανείς έως τώρα, σε ποιο κανάλι παίρνει μεταγραφή η Φαίη Σκορδά, πώς αντέδρασε στον αέρα

Σε ποιο κανάλι θα βρίσκεται του χρόνυο η γνωστή παρουσιάστρια και με ποια εκπομπή; Την αποκάλυψη έκανε στενός συνεργάτης της, στον "αέρα" του ΣΚΑΙ!




Ανακατεύεται η τράπουλα στο MEGA και θα δούμε αλλαγές, από τη νέα σεζόν βέβαια, τόσο όσον αφορά την πρωινή όσο και τη μεσημεριανή ζώνη μιας και γίνονται κρούσεις σε παρουσιαστές εκτός καναλιού αλλά και εσωτερικές μεταγραφές.

Συγκεκριμένα, μπορεί να είναι νωρίς, ωστόσο πριν φύγει το 2023, αρκετά πρόσωπα θα μπουν σε συζητήσεις με το MEGA, είτε παρουσιαστές είτε γενικότερα άτομα των ομάδων που πλαισιώνουν τα πάνελ.



Για παράδειγμα, το συμβόλαιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου λήγει την φετινή χρονιά και έτσι είναι εύλογο να συζητήσει μέσα στο επόμενο διάστημα με το κανάλι για το τι μέλλει γενέσθαι.

Επίσης, εκτός από τις αλλαγές που θα δούμε στην μεσημεριανή ζώνη του MEGA, μιας και ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης έχει αναφέρει ουκ ολίγες φορές πως δεν θα συνεχίσει η εκπομπή “Ελένη”, εξήγησε πως θα σημειωθούν διαφοροποιήσεις και στις υπόλοιπες ζώνες.



Συγκεκριμένα, είναι πολύ πιθανόν να δούμε την μετακίνηση της Σίσσυς Χρηστίδου στην καθημερινή πρωινή ζώνη του καναλιού, κάτι που ακούγεται ήδη από πέρσι, όμως δεν ευδοκίμησε, ωστόσο η ιδέα υπάρχει ακόμα στο τραπέζι.

Στις αρχές του 2024, λοιπόν, το MEGA θα πάρει τις αποφάσεις του για την νέα τηλεοπτική σεζόν, στις οποία θέλει οπωσδήποτε αλλαγές.

Βέβαια, η είδηση ήρθε στο τέλος του ρεπορτάζ, όταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έριξε τη… βόμβα και ανέφερε πως του χρόνου η Φαίη Σκορδά θα βρίσκεται με πρωινή εκπομπή στο MEGA. Η παρουσιάστρια αρχικά «πάγωσε» και στη συνέχεια του ζήτησε να σταματήσει τα αστεία. Ο ίδιος είπε γελώντας, «δεν έπρεπε να το πω;» και η Φαίη επέμενε σε σοβαρό ύφος να λέει πως δεν ισχύει.

Λέτε να ήταν αστειάκι ή spoiler; Δείτε στο τελευταίο λεπτό του ΒΙΝΤΕΟ:




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.