Ads Top

Μπέος για Φαίη Σκορδά: «Γνωρίζω πολλά πράγματα, ιδιαίτερα για όταν ήρθε η Φαίη από το χωριό» (Vid)


Δήλωση που έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις ήδη από τον Αχιλλέα Μπέο..

Ο Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε στο στούντιο του TLive και με αφορμή το βίντεο από την κριτική που του έχει ασκήσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος και προβλήθηκε στην εκπομπή, βρήκε ευκαιρία να απαντήσει για τον ίδιο τον Ανδρέα αλλά και για όσα του καταλόγισαν οι παρουσιάστριες των πρωινών εκπομπών ΣΚΑΪ και ALPHA, Φαίη Σκορδά και Κατερίνα Καινούργιου.




«Όταν βλέπεις τον Μικρούτσικο και σε τέτοιες εκπομπές, όπως της Σκορδάς και της Καινούργιου, δεν θα αναφερθώ ούτε στη Φαίη ούτε στην Καινούργιου για πολλά πράγματα που γνωρίζω, ιδιαίτερα όταν ήρθε η Φαίη από το χωριό. Γιατί είμαι χρόνια όπως γνωρίζετε… Δε θα αναφερθώ», είπε αφήνοντας απαράδεκτες αιχμές για τις δυο τους.

«Είναι κατάντημα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και που βρίσκεται στο πάνελ της Καινούργιου. Δεν θα σχολιάσω της δηλώσεις του Μικρούτσικου, είναι λυπηρό να έχει πέσει ένας άνθρωπος πραγματικά σε αυτό το επίπεδο. Που είμαι εγώ και που είναι αυτοί. Τίποτα άλλο.



Και να ήθελα να είμαι ρατσιστής δεν μπορώ να είμαι. Από το 1999 είμαι ιδιοκτήτης ομάδας και μέσα σε αυτές τις ομάδες έχουμε πολλούς έγχρωμους ποδοσφαιριστές κι είμαι δίπλα τους», δήλωσε μεταξύ πολλών άλλων ο δήμαρχος του Βόλου, ρίχνοντας τα βέλη του και στον Ανδρέα Μικρούτσικο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.