Ads Top

Σάκης Κατσούλης: Η ξεχωριστή έκπληξη Μαριαλένας Ρουμελιώτη για τα γενέθλιά του (vid)


Όλα όσα έγιναν - Το ξεχωριστό πάρτι που διοργάνωσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τα γενέθλιά του

Τα γενέθλιά του είχε εχθές ο Σάκης Κατσούλης και τα γιόρτασε με τον πιο όμορφο τρόπο.




Ο νικητής του Survivor All Star έκλεισε τα 33 του χρόνια και το γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι που είχε διοργανώσει για εκείνον η σύντροφός του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Survivor θέλησε να κάνει όσο πιο όμορφη μπορεί αυτή την ημέρα για τον αγαπημένο της και έτσι οργάνωσε ένα πάρτι-έκπληξη μαζί με τους αγαπημένους του φίλους, πολλά μπαλόνια και την πιο εντυπωσιακή τούρτα.



Όλοι μαζί γιόρτασαν αυτή την ξεχωριστή για τον Σάκη Κατσούλη, σε ένα από τα μαγαζιά που διατηρεί ο ίδιος στο Περιστέρι.

Το απόγευμα της Κυριακής 19/11 ο γνωστός επιχειρηματίας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από το πάρτι του και όπως θα δεις ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος.



«Δεν είναι τα χρόνια που περνάνε, είναι οι αναμνήσεις που δημιουργείς μέσα σ’ αυτά! Είναι το πάρτι έκπληξη για τα 33α γενέθλιά μου. Ξεκινώντας από την υπέροχη έκπληξη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, να σας ευχαριστήσω έναν έναν ξεχωριστά που ήσασταν όλοι εκεί και μου κάνατε την ωραιότερη έκπληξη της ζωής μου!! Μαζί γράφουμε τις ιστορίες, μαζί δημιουργούμε εικόνες και αναμνήσεις», έγραψε ο Σάκης Κατσούλης στη λεζάντα της ανάρτησής του.








ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.