Ads Top

Ερωτεuμένος ξανά ο Στάθης Σχίζας: Αυτή είναι η νέα του σχέση μετά την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου


Στο ίδιο event με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρέθηκε ο Στάθης Σχίζας το βράδυ της Πέμπτης 9/11 με τους πρώην παίκτες του Survivor να κάνουν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. 

Μετά λοιπόν τον επιχειρηματία (δείτε εδώ τι είπε για την πρώην σύντροφό του), η δημοσιογράφος πέταξε μια "βόμβα" σχετικά με την προσωπική του ζωή.




Συγκεκριμένα, αφού απέφυγε να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις σχετικέ με την Αλεξάνδρα Παναγιώτατου, αποκάλυψε πως στο γάμο της, θα καλέσει σίγουρα τον Στάθη και την... σύντροφό του.

Η δήλωση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τον Στάθη Σχία



«Την πρόταση γάμου μου την έκανε στο σπίτι του στο Παγκράτι. Σήμερα έκαναν πρόβα νυφικού. Κατέληξα σε 3 νυφικά, φοβάμαι θα αλλάξω και τα τρία. Ο άντρας μου ζήτησε να δει φωτογραφίες με το νυφικό, αλλά δεν του έστειλα γιατί είναι γρουσουζιά. Του λέω δεν παίζει. Θα καλέσω όλους τους Survivors. Ο Τριαντάφυλλος θα τραγουδήσει στον γάμο», αποκάλυψε αρχικά για το γάμο της.



Ενώ στη συνέχεια η δήλωση "βόμβα" ήταν η... : «Δεν θα καλέσω την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στον γάμο μου. Θα καλέσω τον Στάθη Σχίζα να έρθει με την σύντροφό του».

Η δήλωση που έχει κάνει ο ίδιος για τα προσωπικά του

Ο Στάθης Σχίζας είχε μιλήσει στην εκπομπή του "Breakfast@Star", και αποκάλυψε τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, ενώ απάντησε και για την προσωπική του ζωή.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής τον ρώτησε, αν είχε προτάσεις για συνεργασίες στην τηλεόραση. Εκείνος αποκρίθηκε, ότι «Έχω προτάσεις για εκπομπές, αλλά θεωρώ, ότι δε μου ταιριάζει», εννοώντας για πάνελ, όπως εξήγησε στη συνέχεια. Παράλληλα, φανέρωσε, πως οι προτάσεις, τις οποίες έχει δεχθεί, πρόκειται για καθημερινή παρουσίαση.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, αλλά και έδωσε έμμεσα ένα τέλος στην φημολογούμενη επανασύνδεση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. «Αυτή τη στιγμή δεν έχω καν προσωπική ζωή», εξομολογήθηκε ο επιχειρηματίας. Ενώ κατέληξε, «η προσωπική μου ζωή είναι το μαγαζί». Τέλος, μόλις ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για τον έρωτα στη ζωή του άλλαξε θέμα και απομακρύνθηκε από την κάμερα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.