Ads Top

Survivor Spoiler 22/11: Αυτός είναι ο παίκτης που παρακαλάει ο Ατζούν


Ο νέος κύκλος του Survivor επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες του ΣΚΑΙ τον Ιανουάριο κι όπως είναι φυσικό η παραγωγή του Mr Ατζούν έχει ξεκινήσει τις επικοινωνίες τόσο με νέα όσο και με παλιά πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τις δυο νέες ομάδες, τους διάσημους και τους μαχητές. 

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ σκοπός του Τούρκου παραγωγού, φέτος, είναι να επενδύσει σε νέα πρόσωπα, τα οποία θα έχουν αυτό το κάτι για να κάνουν επιτυχία και ντόρο.




Παρά το γεγονός αυτό, όμως, στην ομάδα των διάσημων θα δούμε και αρκετά γνώριμες φυσιογνωμίες από τις προηγούμενες σεζόν που ξέρουν ήδη τι πρέπει να κάνουν για να μαγνητίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Είμαστε σε θέση, μάλιστα, να γνωρίζουμε πως έχει ήδη κλείσει η πρώτη συμφωνία η οποία ανέρχεται στα 7.000 ευρώ εβδομαδιαίως. Κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Ατζούν αυτή τη σεζόν θα ρίξει αρκετά τους... μισθούς των παικτών. 



Κατά βάση θα ξεκινά από 2.000 ευρώ οπότε όπως καταλαβαίνετε την συγκεκριμένη κοπέλα που έκλεισε στα 7.000 την ήθελε πολύ και κάπως τα βρήκαν. Το πρόβλημα, όμως που αντιμετωπίζει εδώ και αρκετούς μήνες, είναι άλλο...

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει μια τεράστια αδυναμία τα τελευταία χρόνια σε έναν πολύ συγκεκριμένο παίκτη. Έναν παίκτη που κατά την συμμετοχή του στο Survivor 4 είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Όλοι μιλούσαν γι' αυτόν κι όλοι τότε είχαν πωρωθεί με το ριάλιτι που σημείωνε - κατά κύριο λόγο εξαιτίας του συγκεκριμένου παίκτη - πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.



Αυτός ο παίκτης, όμως, τώρα ζητάει πάνω από 10.000 ευρώ για να μπει στο Survivor! Ακόμα να καταλάβετε ποιος είναι;

Ο λόγος, φυσικά, για τον Τριαντάφυλλο. Ο γνωστός τραγουδιστής εδώ και λίγους μήνες δέχεται μεγάλη πίεση από την παραγωγή του ριάλιτι για να πει το πολυπόθητο ναι αλλά δεν τα βρίσκουν καθόλου στο οικονομικό κομμάτι. 

Εκείνος ξέρει τι σημαίνει «Τριαντάφυλλος» για το Survivor άρα διεκδικεί αυτά που αξίζει, βρίσκοντας όμως αρνητική την παραγωγή που δεν θέλει να δώσει τόσα...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.