Ads Top

Survivor Spoiler 17/11: Βόμβα! Πρόταση Ατζούν σε Μπέο για το Survivor


Πήγε με το ιδιωτικό ελικόπτερο στο Βόλο ο Ατζούν - Επιβεβαιώνει ο Αχιλλέας Μπέος

Η παραγωγή του Survivor έχει αρχίζει να βάζει μπροστά για το νέο κύκλο, που αναμένεται να προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση από το 2024 με το πρώτο trailer να κυκλοφορεί το βράδυ της Πέμπτης (16/11).




Τα casting έχουν ξεκινήσει και μάλιστα μπορούμε να σας μεταφέρουμε την πρώτη μαχήτρια, που θα μπει στο παιχνίδι. 

Κάποια γνωστά ονόματα, που θα μπουν στο reality θα μας είναι γνωστά, ωστόσο αυτό, που ακολουθεί δεν το είχαμε φανταστεί.



Το Πρωινό Σουσού μετέφερε την Παρασκευή (17/11), πως ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος επιθυμεί να συμμετάσχει στο παιχνίδι επιβίωσης. Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Ατζούν Ιλιτζαλί πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε με το ελικόπτερό του στο Βόλο.

Παραγωγός και δήμαρχος έκαναν κάποια ραντεβού συζητώντας για επαγγελματικές συνεργασίες και επιχειρηματικά πλάνα τους. Εκτός όλων αυτών, όμως λέγεται ότι ο Ατζούν θα ήθελε τον Μπέο στο Survivor και ο Μπέος σε δήλωση του ανέφερε το εξής:



Η συνάντηση του Αχιλλέα Μπέου με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor

«Υπήρχε δείπνο με τον κύριο Αυζούν και τους συνεργάτες του, προσγειώθηκε με το λίαρ τζετ στην Αγχίαλο, την Τρίτη αν δεν κάνω λάθος το βράδυ, δειπνήσαμε μαζί, συζητήσαμε και έθεσα το ενδιαφέρον να συμμετάσχω στο Survivor το επόμενο», είπε ο Αχιλλέας Μπέος.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.