Ads Top

«Όλα είναι λάθος από την αρχή μέχρι το τέλος...» - Η έντονη αντίδραση Ανδρέα Μικρούτσικου και η τηλεφωνική παρέμβαση Κοκλώνη στη "Super Κατερίνα" (vid)


Όλα όσα ειπώθηκαν στον αέρα - Θα γίνει συνάντηση Μικρούτσικου και Light στο Fame Story;

Τις δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη στο Fame Story live της Παρασκευής 10/11, σχολίασε Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρωί της Δευτέρας 13/11 στην εκπομπή Super Κατερίνα, σχετικά με το ότι ο παρουσιαστής διαχώρισε τη μουσική ακαδημία από το ριάλιτι.




Η αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου στις δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη

Ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θέλω να σας πω μέσα από τη καρδιά μου ότι αυτο που κάνουμε εδώ απο επιλογή μας είναι μουσική. Εδώ δεν μας αρέσει το Big Brother είμαστε περίφανοι, που είμαστε σε αυτον τον διαγωνισμο. Επίκεντρο μας είναι η μουσική... Δεν υπαρχει μέλλον αν δεν ξέρουμε το παρελθον μας γιατί αυτο μας έκανε να υπάρχουμε εδώ. Θέλω ο ένας να στηρίζει τον αλλον και ας μην βγάζουμε ριάλιτι δεν με νοιάζουν τα νούμερα. Αυτό ειναι το Fame Sοtry που αποφασίσαμε να λανσάρουμε», είπε χαρακηριστικά.



«Όλα είναι λάθος από την αρχή μέχρι το τέλος. Αλλα το καλύπτεται. Για να στηρίξουμε το σπίτι μας ο κοινός νους παει στην άκρη. Ο κόσμος καταλαβαίνει. Ο Νίκος έβγαλε ένα κείμενο, πολύ σωστά αλλά δεν υπάρχει. Δεν θέλω να τον κοντράρω και τα παμε και μεταξύ μας...Τα αφεντικά τα τιμάω με τη γνώμη μου» είπε από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά την προβολή του αποσπάσματος.

«Μην μας μαλώνεις. Δεν είπε κανείς να στηρίξουμε τον Νίκο, εγώ τον στηρίζω μόνο στις προσωπικές επιθέσεις. Εγώ λέω μόνο να ρίξουμε τους τόνους παντού γιατί στεναχωριέται ο κόσμος. Ποτέ δεν έστειλε ο Νίκος μήνυμα να πει να μη μιλάς. Ο Νίκος είναι στη γραμμή» είπε η Κατερίνα Καινούγιου.



H τηλεφωνική παρέμβαση του Νίκου Κοκλώνη

Στη συνέχεια παρέβαση στην εκπομπή έκανε ο Νίκος Κοκλώνης προκειμένου να ξεκαθαρίσει τη θέση του σχετικά με όλα όσα είπε. «Αγαπημένα μου Αντρέα, στεναχωρημένε μου Αντρέα, είσαι ο σταρ της ελληνικής τηλεόρασης, είμαστε περήφανοι που σε έχουμε, σ'αγαπάμε πάρα πολύ, χαιρόμαστε που με τη γνώμη σου μας φωτίζεις. Αυτό που είπα την Παρασκευή είναι ότι από επιλογή εγώ δεν θέλω να κάνω ριάλιτι αυτό το φορμάτ γιατί το Fame Story είναι ένα προτζεκτ που θεωρώ έλειπε από την Ελλάδα, θέλουμε Έλληνες τραγουδιστές, πρέπει να υπάρχει προϊόν και για το Just μας οπότε είπα θα κάνουμε μια μουσική ακαδημία που σίγου.»

«Όμως θέλω να διαφοροποιηθώ από το παλιό Big Brother ή το παλιό Fame Story όχι γιατί ήταν κακό αλλά γιατί είναι 2023, έχουμε Instagram, social. έχουμε άλλον τρόπο να επικοινωνούμε. Για το ραντεβού μας θέλω να πω ότι φυσικά έγινε, φυσικά είναι χαρά μας να βρεθείς στο Fame Story... αλλά αυτό που ήθελα και θέλω και εκεί είναι η μαγκιά είναι να ενώσω το παρελθόν με το μέλλον, άρα εμένα, εσένα και τον Light και να δούμε το μέλλον» ανέφερε.

Δείτε εδώ το απόσπασμα:


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.