Ads Top

Αποκάλυψη «βόμβα» για «My Style Rocks» και Ιωάννα Τούνη!


Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του για τις επικείμενες αλλαγές στο My Style Rocks του Iανουαρίου έδωσε ο Γρηγόρης Μελάς στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ρίχνοντας… βόμβα για την αποχώρηση ενός ή και δύο προσώπων που αποτελούν φέτος την κριτική επιτροπή του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Τα πρόσωπα που μπορεί να αποχωρήσουν δεν κατονομάστηκαν όμως αυτοί που ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα πως θα κουνήσουν μαντήλι είναι η Σοφία Χατζηπαντελή -κάτι που θεωρείται δεδομένο στον ΣΚΑΪ- και πιθανότατα ο Δημήτρης Σκουλός, ενώ το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ανέφερε δύο ονόματα των πιθανών αντικαταστατών τους. Το πρώτο δεν είναι άλλο από αυτό του Γιώργου Καράβα, γνωστό από το πέρασμά του από το GNTM, σε δύο διαφορετικούς ρόλους.




Το μοντέλο που πέρασε από την κριτική επιτροπή του GNTM, είναι στα σχέδια της παραγωγής για να επανδρώσει την ομάδα κριτών του «My Style Rocks» και δίπλα του ίσως δούμε για μία ακόμα σεζόν τον Λάκη Γαβαλά, πρώην μέλος της επιτροπής του διαγωνισμού και γνώστη, όσο λίγοι, της σύγχρονης μόδας και του στυλ.

Το πρόσωπο-έκπληξη, όμως, που ανέφερε το αποκλειστικό ρεπορτάζ, δεν είναι άλλο από αυτό της Ιωάννας Τούνη, η οποία στο παρελθόν πέρασε από τη θέση της παίκτριας στο «My Style Rocks», από την πρώτη του μάλιστα σεζόν το 2017, την οποία είχε κερδίσει η Ραμόνα Βλαντή. Η Τούνη, είχε τότε κερδίσει τη δεύτερη θέση.



Ο ρόλος για τον οποίο προορίζεται η Ιωάννα Τούνη δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί, καθώς εκτός από τη θέση του κριτή υπάρχει μία σκέψη για έναν άλλο ρόλο που θα βρισκόταν πιο κοντά στις παίκτριες. Εξάλλου η instagrammer είναι επιχειρηματίας στον χώρο της μόδας και θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ποικιλοτρόπως από την παραγωγή.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.